Tarih: 11.01.2012 12:47

Gazeteciler için mevlit verildi!

Facebook Twitter Linked-in

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şubesi, bu yıl ikinci kez mevlit organizasyonu düzenledi. Şube Başkanı Numan Uysal ve yönetiminin organize ettiği mevlide İl ve İzmit İlçe Müftülüğü de destek verdi. Yenicuma Camii’nde akşam ile yatsı arası düzenlenen mevlidi yazılı ve görsel basın yöneticileri, çalışanları ile vakti müsait olan vatandaşlar takip etti. İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, İl Müftü Yardımcısı Bayram Erdoğan, İzmit İlçe Müftüsü Abdülkadir Keşvelioğlu, MHP İzmit İlçe Başkanı Aydın Ünlü, SP İzmit İlçe eski başkanı Mustafa Can da mevlide gelenler arasındaydı.

 

 

GÜLSUYU VE ŞEKER DE DAĞITILDI

 

 

Hayatını kaybetmiş gazeteciler ile görev yapan gazetecilerin vefat eden aile fertleri için gerçekleştirilen mevlitte Yenicuma Cami imam hatipleri Sebahattin Rençber, Fevzi Elitok, Hüseyin Öztürk, Mehmetalipaşa Cami İmamı Sebahattin Tomrukçu, Yeşilova Beyazıt Cami İmamı Mehmet Ali Korkut Kuran-ı Kerim ve mevlit okudu. Duayı ise İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, İl Müftü Yardımcısı Bayram Erdoğan ile İzmit İlçe Müftüsü Abdülkadir Keşvelioğlu duayı yaptırdılar.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Numan Uysal, geçen yıl başlattıkları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili mevlitlerinin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiklerini ve bundan sonraki yıllarda da geleneksel hale getirmeye devam edeceklerini ifade etti. Dua sonrasında camidekilere Başkan Uysal, gül suyu, mevlit şekeri dağıtıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —