Tarih: 06.02.2021 10:46

Garantili Beğeni Hizmeti Takipbonus.com

Facebook Twitter Linked-in

 

En yeni paylaşılan içeriği en üst sıralarda göstermekteydi. İnstagram 2018 yılında bir güncellemeye gitti ve popüler içeriklere öncelik tanımaya başladı. Zamanın yeni ya da eski olmasından ziyade içeriklerin beğenilmesine göre ön plana çıkmaya başladı. Özellikle paylaşıldığı ilk saatlerde beğenilen içerikler daha fazla ön plana çıkarılmaktadır. Paylaşıldığı ilk saatlerde hiç beğeni almayan ya da çok az sayıda beğeni alan içerikler ise kendi takipçilerinizin ana sayfasında dahi görünmeyecektir. Yani ne kadar çok beğenilirseniz, o kadar çok ön plandasınız demektir. Ne kadar ön plandaysanız o kadar fazla kullanıcıya ulaşır, dolayısıyla o kadar fazla beğenilir ve o kadar fazla takip edilirsiniz.

Eğer gönderilerinizin ön plana çıkmasını ve daha büyük kitlelere ulaşmasınız istiyorsanız beğeni satın almanızda fayda vardır. Gönderiyi paylaştıktan hemen sonra instagram beğeni satın al işlemiyle gönderinizin hızlı bir şekilde beğenilmesini sağlayacaksınız. Bu işleminiz sayesinde paylaşıldıktan kısa süre sonra çok sayıda beğeni alan içeriğiniz instagram akışında görünecek ve büyük kitlelere hitap etmenizi sağlayacaktır. Beğeni satın almak için mutlaka bir bütçe ayırmalısınız. Eğer instagram da popüler olmak ve daha büyük kitlelere hitap etmek istiyorsanız mutlaka beğeni satın almanız gerekmektedir.

Instagram beğeni satın al ile beğeni paketlerine ulaşabilirsiniz. Bütçenize uygun bir beğeni paketi seçmeniz ve yeni gönderi paylaştıktan sonra beğeni paketlerini uygulamanız sayesinde bütün gönderileriniz ön plana çıkacaktır. Bu sayede paylaşımlarınız daha fazla beğenilecek ve daha fazla kişiye ulaşmış olacaksınız. Ne kadar büyük kitlelere ulaşırsanız, takipçi sayınızda o kadar fazla artacaktır. Bu nedenle mutlaka instagram beğeni satın al paketlerini incelemelisiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —