Tarih: 26.01.2017 13:46

Galatasaray'ın yeni transferi için izin çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray'ın teklif yaptığı Jordan Ferri için Lyon'dan ikinci açıklama geldi. Lyon Teknik Direktörü Bruno Genesio, Galatasaray'ın ilgilendiği Jordan Ferri'nin ayrılığına yeşil ışık yaktı.

Fransa katıldığı bir radyo programında konuşan Lyon Teknik Direktörü Bruno Genesio, Ferri'nin ayrılmasına izin verebileceğini açıkladı.

"TÜM TARAFLARI TATMİN EDİCİ TEKLİF OLURSA GİDECEK"

Geçtiğimiz gün menajerinin de Galatasaray'ın ilgisini doğruladığı Ferri için konuşan hocası Genesio, ''Ferri için bazı talepler var. Ona saygı duyuyorum ve son zamanlarda fazla süre almadığının farkındayım. Eğer tüm tarafları tatmin edici bir teklif olursa ayrılmasına izin vereceğiz'' ifadelerini kullandı.

MENAJERİ DE GALATASARAY'I DOĞRULAMIŞTI

Sporx'in haberine göre; geçtiğimiz gün Jordan Ferri'nin menajeri de konuşmuş ve Galatasaray'ın 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için teklif yaptığını söylemişti. Fransız oyuncunun menajeri yaptığı açıklamada ''Galatasaray, bize bir teklifte bulundu. Büyük hedefleri olan, büyük bir kulüp. Ferri ile çok ilgileniyorlar. Galatasaray yöneticileriyle buluştuk. Neler olacağına, Ferri'nin geleceğine önümüzdeki bir iki gün içinde karar vermiş olacağız'' şeklinde konuşmuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —