Tarih: 14.07.2016 09:23

Galatasaray'ın kapısını aşındırdılar: Bize satın

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in yeni sezonda takımda görmek istediği Bruma transfer için yoğun pres altında. PSV Eindhoven, Hollandalı teknik adamın "Seni Portekiz Milli Takımı'na kadar yükseltirim" sözleriyle ikna ettiği Portekizli futbolcunun peşini bırakmıyor.

Hollanda ekibi daha önce 4.5 milyon Euro teklif ettiği Bruma için rakamı 6 milyon Euro'ya kadar çıkarmasına rağmen sarı-kırmızılıların yanıtı yine olumsuz oldu. İsviçre'de hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılıların önceki gün Thun ile oynadığı özel maçta etkili performansını golle süsleyen Bruma'nın menajeri Catio Balde dün kampa sürpriz bir ziyarette bulundu.

RIEKERINK KALMASINI İSTİYOR

Balde, takımın kamp yaptığı otelde yönetici Levent Nazifoğlu ve teknik direktör Riekerink ile oyuncusunun durumunu konuşmak için biraraya geldi. Ancak sarı-kırmızılılar daha önce olduğu gibi yine Bruma'nın yeni sezonda takımın önemli bir parçası olacağını ve bırakmak istemediklerini ilettiler.

Geçen yıl Real Sociedad'da kiralık olarak forma giyen Bruma'yı elden çıkarmayı düşünmeyen G.Saray cephesi yine de kapıları tamamen kapatmadı. Sarı-kırmızılılar Balde'ye oyuncusunu illa ki başka bir takıma götürmek istiyorsa en az 10 milyon Euro'luk bir teklifle gelmesi gerektiğini belirterek görüşmeyi sonlandırdılar.

PSV Eindhoven, Bruma İçin Galatasaray'a Tekrar Teklif Yaptı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —