Tarih: 06.12.2017 16:12

Galatasaray’da Kart Cezalıları Tudor’u Düşündürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Medipol Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da gözler Tudor’un tercihlerine çevrilmiş durumda. Önce Feghouli’ye verilen ceza onanırken, ardından Serdar Aziz’in sarı kart cezalısı olması Tudor’u zor durumda bıraktı.

Üçlü Savunma Planları Yaparken…

Hırvat teknik adam Başakşehir maçında üçlü savunma ile takımı sahaya sürmeyi planlıyordu. Maicon-Serdar-Denayer üçlüsünden bir tanesi eksilince şu an savunma kurgusu konusunda kararsız kalındı. Tudor’un ilk düşüncesi daha önceki maçlarda olduğu gibi dörtlü bir savunma ile sahaya çıkıp Maicon-Denayer ikilisini göbekte oynatmak. Ancak bu şekilde bir diziliş olduğunda Mariano ve Linnes ile doldurulan bekler orta sahada topun Galatasaray’da daha az kalkmasına sebep olabilir düşüncesi hakim. Çünkü deneyimli teknik adamın asıl amacı orta sahada bit top hakimiyeti kurup Başakşehir’in kanatlardan gelen etkili hücumlarını bertaraf etmek. Savunma eğer dörtlü yapılırsa kağıt üzerinde sağlam bir görüntü oluşabiliyor ama orta sahdaki üstünlük Başakşehir’e verilmiş oluyor. Hırvat çalıştırıcının planı ise savunmayı üçleyip, orta sahayı beşlemek. Böylece özellikle Visca ile Adebayor’un arasındaki pas bağlantısını kesebilmek. Fakat orta sahadaki dinamizmi sağlayacak üçlüyü henüz oturtabilmiş değil.

N’Diaye ve Tolga Hamlesi

Kart cezası sona eren N’Diaye bu hafta büyük ihtimalle ilk on birde sahaya çıkacak. Sarı kırmızılı ekibin önceliği olan orta saha hakimiyetini saplamak için güvendiği en önemli isimlerden bir tanesi N’Diaye.

Tudor bu oyuncuya bir de özel görev verecek. Sahada doksan dakika boyunca Emre Belözoğlu’nu marke etme görevi N’diaye’nin. Bu sayede pas trafiğini büyük ölçüde azaltma planı yapılıyor. Öte yandan Belhanda’nın takıma dönmesi ile hücum varyasyonları zenginleşen Galatasaray’a bir iyi haber de Tolga Ciğerci’den geldi. Skaat olduğu için son bir iki haftadır riske edilmeyen oyuncunun sağlığına kavuştuğu ve fiziksel durumuna göre Başakşehir maçında sahadaki yerini alabileceği belirtildi. Bu durumda Feghouli’nin kırmızı kart cezalısı olması dolayısıyla ilk on birde başlaması sürpriz olmaz. En güncel haberleri ve en yüksek oranları mobil bahis ve bets10 mobile siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —