Tarih: 08.06.2020 13:56

Futbol Antrenörü Berkcan Biratan ‘’Süreci iyi yöneten kupayı kaldırır”

Facebook Twitter Linked-in

Pandemi sürecinin başlaması liglerin oynanmasına ara verirken birçok futbol kulübü ise çalışmalarını sürdürerek aynı zamanda mevcut kadro ile yeni sürece ve lige hazırlanmaya çalışıyor.

Futbol ve Scout antrenörü Berkcan Biratan yapmış olduğu açıklamada ‘’Futbolda normalleşme sürecine geçildi. Liglerin açılmasıyla birlikte büyük hareketlilik yaşanacak kulüpler antrenman ve çalışmalarına başladı. Tüm dünyada spor camiası için yorucu ve meşakkatli bir süreç olacak ben bu süreç içerisinde iyi motive olan ve süreci iyi idare edebilen kulüplerin kupayı kaldıracağını düşünüyorum’’ dedi.

Salgın sürecinin başlamasıyla birlikte kulüpler, federasyon ve futbolcular üzerinde büyük bir baskı meydana geldiğini belirten başarılı antrenör ‘’İlk önceliğimiz insan sağlığı olmalı, federasyon ve kulüpler salgın konusu ile ilgili önemli eylem planları hazırlıyorlar. Bunlara harfiyen uyulması gerektiğini düşünüyorum. Süreci en hasarsız biçimde atlatmak için tüm futbol ve spor camiası elinden geleni yapacaktır’’ dedi.

Futbolcuların yoğun bir antrenman programı ile hazırlanacağını belirten Berkcan Biratan futbolcuların uzun zamandır antrenmanlardan uzak kaldığını ve yoğun antrenman programının sakatlıklara sebebiyet verebileceğini, bu nedenle uygun antrenman programlarını uygulayarak, lige iyi konsantre olan bir ekibin şampiyonluk kupasını kaldıracağına değindi.

Türkiye süper Lig’de henüz oynanmayan 8 hafta bulunuyor ve 8 hafta sonucundaki puan durumuna göre lig şampiyonu belirlenecek.

Berkcan Biratan

0-161.jpg

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —