Tarih: 03.09.2018 15:19

Fulden Uras kanser ameliyatında!

Facebook Twitter Linked-in

Bir dönemin ünlü oyuncusu Fulden Uras'ın kanser ile savaşıyor. Meme kanseri olan Fulden Uras bugün Acıbadem Hastanesi'nde bıçak altına yattı. 10 sene boyunca 11 kez kanser ameliyatı geçiren Fulden Uras, bu kez göğsünün tamamını kaybetti. Ameliyata giderken helallik isteyen ünlü sanatçı, son yıllarda hayatını tamamen değiştirmişti. Erkekçe dergisine soyunması ile hatırlanan Fulden Uras, bir iyilik meleği çıktı.

KANSER OLDUM :

Ünlü şarkıcıya meme kanseri teşhisi haftasonunda instagram hesabından emar görüntüsünü paylaşarak, “Sağ göğsümün tamamı, sol göğsümün bir kısmı alınacak. Benim için dua edin” diyerek duyurmuştu.

AMELİYATA GİDİYORUM :

Fulden Uras bugün de instagram hesabına 'Hastaneye doğru yola çıkıyorum. Korku yok. Sağlığıma kavuşmak var." notunu koydu. Ünlü sanatçı 'helallik' istediği son mesajında şunları yazdı:

SAĞ MEMEMİ ALACAKLAR :

- Ben bunu şöyle kabul ettim şiddetli geçimsizlik sebebebiyle ayrılan çiftler vardır ya... Bizde bu sağ memeyle 10 senedir geçinemiyoruz çok denedik ilişkimizi kurtarmayı , hekimlere de başvurduk. Sonunda kararımı verdim ben sağlıklı bir hayat istiyorum ayrılalım dedim... İşte bugün o gün ayrılıyoruz ve ben sağlıklı bir hayata kavuşuyorum.

-Sizden çok rica ediyorum erken teşhis hayat kurtarır ne olur önce kendiniz kontrol edin en ufacık birşey hissettiğinizde doktora koşarak gidin . Saat 13 gibi ameliyata alınıcam Fulya Acıbadem hastanesinde dimdik girip dimdik çıkıcam Rabbim’den tüm hastalara şifa diliyorum Allah’a emanet olun bilmeden kırdığım kim varsa hakkını helal etsin ben herkese helal ettim ...

DOKUNSALAR AĞLIYORUM :

Fulden Uras kanser olduğunu haber verdiği ilk mesajında ise şunları yazmıştı: - Fulden Yaklaşık 10 senedir 8 sağ meme 3 sol meme olmak üzere 11 ameliyat geçirdiğim kendi emarım bu gördüğünüz. Çok geciktirdim, çok erteledim taa ki bıçak kemiğe dayanana kadar. Yine de şükrediyorum dönülmez bir yerde değilim. Evet büyük bir ameliyata giricem ameliyat sonrasında sağ göğsüm yok denecek kadar küçük olucak bundan birkaç ay önce bunu çok umursamıyordum nedense ameliyata karar verildiğinden beri bi kötüyüm, dokunsalar ağlıyorum...

ESTETİK YAPTIRMAYACAĞIM ALLAH KULLARINI SINARMIŞ

-Ameliyatta 4 seçenek sundular bize biz en sağlıklı ve doğru olanını tercih ettik. Herhangi bir estetik müdahale yaptırmıycaz. Allah nefes verirse görüntü beni çok rahatsız ederse sonra bakarız dedik. Allah’ım iyi kullarını sınarmış hastalıkla Rabbim’den gelene isyan etmek ne haddime şükür doluyum ya daha kötü bişey olsaydı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —