Tarih: 08.12.2011 13:56

Fotoğraf yarışmasında ödüller yarın

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 7’ncisini düzenlediği 4 Mevsim Kocaeli Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreni 9 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecek. Gar Sanat Galerisi’nde yapılacak tören saat 18.30’da başlayacak ve dereceye giren fotoğraflar sergilenecek.

 

 

2246 ESER YARIŞTI

 

Bu sene 7’ncisi düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli VII. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda Kocaeli ile birlikte, Sakarya, Bursa, Mersin, Balıkesir, Trabzon, Tekirdağ, İzmir, Bolu, Edirne, Eskişehir, Yalova ve Amerika’dan da fotoğraf sanatçıları yarıştı. Toplam 329 kişiye ait 2246 adet eser değerlendirmeye tabi tutuldu. Fotoğrafları KASK Başkanı Cengizhan Günesen ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat, Fotoğraf Sanatçılarından Tuğrul çakar, Güven Aktaş ve Laleper Aytek oluşan jüri değerlendirdi.

 

 

45 ESER SERGİLEMEYE LAYIK GÖRÜLDÜ

 

Eleme turlarının ardından 3. Turda Jürinin ortak kararıyla 18 eser final turuna kaldı. Final turunda eserler üzerinde konuşularak 8 eser ödül grubuna seçildi.  8 eser oylama yöntemiyle derecelendirildi ve ödül sıralaması aşağıdaki şekilde belirlendi: 45 eser ise sergilemeye layık görüldü. Yarışmada birinci olan esere 5 bin, ikinciye 3 bin ve üçüncüye de 2 bin TL ödül verilecek. Büyükşehir Belediyesi Özel ödülünü kazanan esere bin, Jüri Özel Ödülü kazanan esere 750 ve mansiyon ödülü kazanan 3 esere 500 TL verilecek. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —