Tarih: 11.10.2012 10:58

Fotoğraf Yarışması’na ilgi büyük!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Dört Mevsim Kocaeli Fotoğraf Yarışması’na fotoğraf tutkunları büyük ilgi gösteriyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen ‘Dört Mevsim Kocaeli’ Fotoğraf Yarışması için çok sayıda fotoğraf Büyükşehir’e teslim edildi. 12 Eküm Cuma günü sona erecek olan yarışmaya katılım formları tüm fotoğrafçılara dağıtılırken formlar aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi’nden ve www.kocaeli.bel.tr adresinden alınabiliyor.

 

 

 

7 YILDA 8972 ESER YARIŞTI

 

 

 

Geleneksel olarak düzenlenen ve 7 yılda 1566 kişiye ait 8972 eserin katıldığı yarışmaya amatör ve profesyonel fotoğrafçılar bu yıl da yoğun ilgi gösteriyor. Kocaeli dışından gelenler olduğu gibi yurt dışından gelen fotoğrafçılar da yarışmaya katılıyorlar.

 

 

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ 5 BİN TL

 

 

Birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin TL ödül takdim edilecek olan yarışmada 1000 TL Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü, 750 TL Jüri Özel Ödülü, 500 TL üç adet mansiyon ve 100’er TL de satın almalara verilecek. Yarışmanın son katılım tarihi ise 12 Ekim 2012 Cuma günü olarak belirlendi.

 

 

FOTOĞRAFLARLA KOCAELİ

 

 

 

Kocaeli’nin doğal, tarihi, turistik, sosyal ve kültürel öğelerini ortaya çıkarmak için düzenlenen yarışma Kocaelili olma bilincini oluşturmayı ve aynı zamanda fotoğraf sanatına katkı sağlamayı hedefliyor. Kocaeli’nin bilinen ya da bilinmeyen güzelliklerini gün yüzüne çıkarmayı hedefleyen yarışmanın değerlendirmesini fotoğraf sanatçıları yapacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —