Tarih: 14.08.2012 14:02

Forklift Kursu sona erdi!

Facebook Twitter Linked-in

Forklift Kursu Kursiyerleri Belediyemize ait garaj alanında pratik ve sözlü sınava tabi tutuldu.  Kursa kayıt yaptıran 35 kursiyerden 35’ide girmiş oldukları Teorik, Sözlü ve Pratik sınavlardan başarılı olarak belge almaya hak kazandılar.

 

 

 

İKİ GRUBA AYRILDI

 

 

 

Dilovası Belediyesi ve Halk eğitim müdürlüğü tarafından açılan ve daha önce 1. ve 2. grupların mezun olduğu Forklift kursunun 3. Grubu 17 ve 18 kişilik iki sınıf halinde Teorik, Sözlü ve Pratik sınavlar sonucu mezun oldu.

 

 

 

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

 

 

 

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Sözlü ve Pratik sınavdan belge almaya hak kazanan Forklift kursu öğrencileri kurs bitiminde teşekkür ettiler. Öğrenciler, “Bölgemizde bulunan işletmelerde ihtiyaç duyulan bir belgeye Dilovası Belediyesi ve Halk eğitim müdürlüğü tarafından açılan Forklift kursu aracılığı ile sahip olacağımız için çok mutluyuz, Forklift kursunun açılmasında katkı sağlayan Belediye Başkanımız Cemil Yaman ve Halk eğitim müdürlüğüne çok teşekkür ederiz” dediler. Öğrencilerin Sözlü ve Pratik sınavları sırasında mutlulukları gözden kaçmadı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —