Tarih: 03.04.2012 15:36

Ford Otosan'dan Bozüyük Belediyesi'ne ambulans!

Facebook Twitter Linked-in

 

Ambulansın anahtarlarını Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu törenle teslim aldı. Ford Otosan Fabrikası tarafından hibe edilen ambulansın Sağlık Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu hasta nakil ambulansı standartlarına uygun olduğu öğrenildi.

 

Başkan Ahmet Berberoğlu, “Bozüyük Belediyesi olarak 1999 yılından beri Koç gurubu ile mükemmel diyaloglarımız ve ilişkilerimiz oldu. Bizimle uyum içerisinde çalıştılar, biz de onlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık” dedi. Belediyeye 7 trilyonluk araç aldıklarını, bu araçları alırken Koç gurubunun ürettiği araçları almaya gayret ettiklerini belirten Berberoğlu, “Belediyemizin garajında kamyon ve pikap, hatta binek türü araçlar dahil hepsi Ford gurubunun araçlarıdır. Belediyemize, hastalarımıza acil durumlarda kullanılmak üzere böyle bir araç bağışladıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

 

Ford Otosan İnönü Fabrikası Müdürü Mustafa Menkü ise, “Büyük şirketler sadece istihdama katkı sağlamakla kalmayıp, beraber yaşadıkları paydaşlarının da ihtiyaçlarını karşılamakla mükelleftirler" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —