• BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Folkart Gayrimenkul Buluşmaları başladı

Folkart Gayrimenkul Buluşmaları başladı

EKONOMİ 22.01.2026 10:44:01 0
Folkart Gayrimenkul Buluşmaları başladı
Folkart, gayrimenkul sektöründeki güncel dinamikleri emlak profesyonelleriyle birlikte değerlendirmek, "ortak akıl" kültürünü güçlendirmek ve sürdürülebilir iş birlikleri geliştirmek amacıyla Folkart Gayrimenkul Buluşmaları’nı başlattı. Lansman odaklı tanıtımların ötesine geçen bu yeni platform, geliştirici ile sahadaki profesyonelleri aynı zeminde buluşturarak sektörel diyaloğu güçlendirmeyi hedefliyor. Metin Sancak’ın ev sahipliğinde başlayan buluşmalar, sektör için örnek bir etkileşim modeli sunuyor.
İzmir ve Türkiye’nin markalı konut sektöründe öncü gayrimenkul geliştiricilerinden Folkart, gayrimenkul sektöründeki güncel gelişmeleri birlikte değerlendirmek, sektör profesyonelleri arasında "ortak akıl" kültürünü güçlendirmek ve Folkart ile emlak profesyonelleri arasında uzun vadeli ve karşılıklı değer üreten iş birlikleri oluşturmak amacıyla, emlak profesyonellerini bir araya getiren "Folkart Gayrimenkul Buluşmaları"nı başlattı. Folkart Orion Deneyim Ofisi’nde gerçekleştirilen ilk toplantıya Folkart Genel Müdürü Metin Sancak, Folkart Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Sancak, Folkart Satış Koordinatörü Gökhan Ötenbülbül konuşmacı olarak katıldı.
Folkart Genel Müdürü Metin Sancak, bu yeni adımı atmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Gayrimenkul Buluşmalarının temel amacının; saha deneyimi güçlü emlak profesyonelleri ile Folkart’ın proje geliştirme ve markalı konut alanındaki birikimini aynı zeminde buluşturmak olduğunu ifade etti. Sancak, sürdürülebilir ve düzenli şekilde devam edecek toplantıların, Folkart ile emlak profesyonelleri arasında uzun vadeli ve karşılıklı değer üreten yeni iş birliği modellerinin gelişmesine zemin hazırlayacağını söyledi. Sancak, Folkart Gayrimenkul Buluşmaları’nın etkin ve verimli olması amacıyla gruplar halinde sürdürüleceğinin altını çizdi.

Emlak profesyonelleri buluşmalardan memnun
Folkart’ı "Hayat buna değer" vizyonuyla 20 yıl önce sektörün lideri olma hedefiyle kurduklarını hatırlatan Metin Sancak, amaçlarının yeni iş birliği modelleri geliştirmek, şirketlerinin tecrübelerini sektöre yansıtmak ve paydaşları olarak gördükleri emlak profesyonellerinin görüşlerini almak olduğunu vurguladı.
Her yeni projede nitelik ve estetik anlayışını ileriye taşımayı hedeflediklerini belirten Sancak, bu buluşmalar zincirini de aynı yaklaşımın doğal bir uzantısı olarak değerlendirdiklerini söyledi. Toplantıya katılan emlak profesyonelleri ise, bu buluşmaların kendileri açısından yalnızca proje tanıtımı değil; piyasa dinamiklerini doğrudan geliştiriciyle birlikte değerlendirme, sahadan gelen deneyimleri paylaşma ve daha sağlıklı iş birlikleri geliştirme imkânı sunduğunu ifade ederek buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sektörde sinerji oluşturacak bir anlayış
Metin Sancak, sürdürülebilir biçimde bir araya gelmenin, geliştirici ile sahadaki emlak profesyonelleri arasında yalnızca yeni iş birlikleri değil, aynı zamanda güvene dayalı bir etkileşim zemini oluşturacağına işaret ederek, bunun gayrimenkul sektörüne uzun vadeli ve olumlu bir katkı sunacağını söyledi.
Folkart Gayrimenkul Buluşmaları’nı bir proje lansmanı olarak değil; sektörün içinden geçtiği dönemi, piyasa dinamiklerini ve beklentileri birlikte değerlendirmeye imkân tanıyan bir diyalog platformu olarak konumladıklarını ifade eden Sancak, bu yaklaşımın bilgi ve deneyim paylaşımını güçlendirerek sektörde daha sağlıklı bir ortak akıl oluşmasına katkı sağlayacağını vurguladı. İş birliklerini artırmanın ve karşılıklı tecrübe aktarımının bugün her zamankinden daha önemli olduğuna dikkat çeken Sancak, bu buluşmalarla kısa vadeli hedeflerin ötesine geçen, uzun vadeli değer üretimini önceleyen bir anlayışı benimsediklerini kaydetti.
Konuşmasının devamında emlak sektörüne ilişkin değerlendirmelerini veriler ışığında paylaşan Sancak, Folkart’ın İzmir gündemindeki projeleri hakkında da emlak profesyonellerini bilgilendirdi. Toplantıya katılan emlak profesyonelleri ise, bu yaklaşımın sektörel etkileşimi güçlendirdiğini ve örnek bir buluşma modeli sunduğunu ifade etti.

Toplantı "Orion Deneyim Ofisi"nde gerçekleşti
Folkart’ın ilk Gayrimenkul Buluşmaları toplantısı, şirketin Orion Deneyim Ofisi’nde gerçekleştirildi. Modern yaşamın tüm imkanlarına sahip Folkart Orion Projesi, İzmir’in tam kalbinde yeni bir yaşam merkezi oluşturmayı hedefliyor. İzmir Körfezi manzaralı projenin bütünü; kulvarında İzmir’in en büyüğü, Türkiye’nin ise en iddialı projelerinden biri olma özelliğini taşıyor. Orion Projesi’nin sınırları içinde; farklı büyüklüklerde yaklaşık bin 200 konut, Medical Park Hastanesi, beş yıldızlı bir otel, modern bir ofis kulesi, geniş ticari alanlar ve sanatsal simgeler yer alacak.

KÜLLİYE’DEN CANLI: BİR RAMAZAN AKŞAMI KÜLLİYE’DEN İFTAR YAYINI

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın MÜSİAD Gebze Ziyareti

Gebze, Barış Manço’yu eserleriyle andı

Denizlerimizde (Batı Karadeniz ve Marmara’da) Fırtına Bekleniyor !

“İhracatın Liderleri Ödül Töreni” Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat ve Vali İlhami Aktaş, Katılımlarıyla Gerçekleşti

Ticaret Bakanı Sayın Ömer Bolat ve Vali İlhami Aktaş, Gebze Teknik Üniversitesini Ziyaret Ettiler

BİM’e Ramazan Bereketiyle Geliyor

Ramazan’ın en güzel yaşandığı şehir Kocaeli olacak

Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Teşkilatımızdan Kadınlara Vefa ve Birlik Kahvaltısı

Kartepe’de Tiyatro Akşamı

Yunus Emre Camii, Ramazan’a yeni yüzüyle giriyor

YENİDEN REFAH GEBZE’DE HALİL BİLİKCİ DÖNEMİ BAŞLADI!

Kardeş Pası Basketbol Şampiyonası başlıyor

Yeniden Refah Gebze’de Bayrak Değişimi: Engin Kılıç Görevi Halil Bilikci’ye Devretti

İzmit’in yıldızları, Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu

Çocuklar İçin İşitme Cihazı Seçimi: Aileler Nelere Dikkat Etmeli?

GEBZE ZABITASINDAN “GÜVENİLİR GIDA” EĞİTİMİ

GEBZE OKUR PROJESİ KAPSAMINDA NURULLAH GENÇ GEBZELİLERLE BULUŞTU

470 Gölcük Belediyespor Taekwondo Sporcusu Kuşak Atladı

Büyükşehir, Şehir Hastanesi alt geçidini ışıl ışıl yaptı; Şehir Hastanesi alt geçidi artık risk oluşturmuyor

Atölyede Sağlam İş, Güvenli Gelecek: Hırdavat ve İş Güvenliğinde Akıllı Seçim

Vali Aktaş Gölcük’te Muhtarların Taleplerini Dinledi

Çayırova’dan Gazze’ye kardeşlik eli uzandı

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ’DEN HUZUREVİ SAKİNLERİNE MORAL ZİYARETİ

Asker Paketi ve Asker Seti Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Büyükşehir, filenin velilerini GEBZESEM’de buluşturdu; Bu turnuvanın kazananı dostluk oldu

Genel Başkan Rıdvan Eşin: Genel Merkezimiz Diyalog ve İstişarenin Adresi Oluyor

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Kartepe’de Ramazan Hazırlığı

Pazarcı Esnafından Kumsar’a Yoğun İlgi

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 22 17 1 4 40 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 22 13 3 6 17 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 22 7 6 9 -2 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 22 5 6 11 -1 26
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 22 6 11 5 -5 23
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 22 6 11 5 -13 23
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 22 4 9 9 -9 21
14.TÜMOSAN KONYASPOR 22 4 10 8 -10 20
15.İKAS EYÜPSPOR 22 4 12 6 -17 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.