Tarih: 15.04.2013 10:57

Filistinli yöneticiler yeni sistemleri inceledi

Facebook Twitter Linked-in

Filistinli yöneticiler Strateji Geliştirme Daire Başkanlığında bilişlim sitemleri konusunda bilgi aldılar. Daire Başkanı Bayram Çolakoğlu’nu da ziyaret eden heyet otomasyon sistemleri, yazılımlar ve e-belediyecilik konularında bilgi aldılar. 

 

Her iş kayıt altında

 

Strateji Geliştirme Daire Başkanı Bayram Çolakoğlu, “Yaptığınız işi ölçemiyorsanız gelişmesini sağlayamazsınız” diyerek belediyede yapılan her işi kayıt altına aldıklarını ifade etti. Çolakoğlu, vatandaştan gelen şikâyetleri de alarak ilgili birime ilettiklerini daha sonra da vatandaşa sonuç hakkında bilgi verildiğini söyledi. Görev alanlarına göre merak ettikleri konular hakkında sorular yönelten Filistinli heyet burada alacakları eğitimleri Gazze’deki belediyelerinde uygulayacaklarını ifade ettiler.

 

Eğitim sürüyor

 

Yaklaşık 15 gün sürecek olan eğitim programında Filistinli belediyeciler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin uzman personeli tarafından, ‘Bilgi Teknolojileri’, ‘Şehir Planlaması’ ve ‘Coğrafi Bilgi Sistemleri’ alanında eğitim alıyor. Eğitimler, teorik ve pratik olarak gerçekleşiyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —