Tarih: 12.02.2013 16:51

“Filistin’e terörist demeyeceğiz”

Facebook Twitter Linked-in

Toplantıda genel ve yerel siyasete değinen İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Adalet komisyonunda kabul edilip Meclis’e gönderilen ‘’ Teröre Finansman Yasa Tasarısı’’ tehlikeli maddeler içeriyor, dedi. Yasaya göre BM üyesi ve ABD tarafından terörist ilan edilen kişi, kurum veya Sivil Toplum Kuruluşları Türkiye tarafından da terörist ilan edilecek hatta mal varlıkları bile dondurulabilecek” dedi.  Toplantıda AKP yönetimini eleştiren Çelik, “Onların kötü dediğine kötü, iyi dediğine iyi demek basiretsizliğin ve şuursuzluğunun bi göstergesidir. BM ve ABD’nin terörist dediğine biz terörist demek istemiyoruz. Yeryüzünün en büyük teröristi İsrail’dir. Samimi iseniz bu aziz milletin huzurunda İsrail teröristtir diye haykırırsınız. Biz haykırıyoruz; Asıl terörist İsrail’in, ABD’nin kendisidir. Filistin’e,Çeçenistan’a, Lübnan’a, Afganistan’a, Bosnay’a, Doğu Türkistan’a, Endonezya’ya, Fasa, Tunus’a,ü Cezayir’e yani hiç bir Müslüman ülkesine terörist demeyeceğiz. Bizim inancımıza göre haksız yere bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş sayılır. Bu düşüncelere sahip olan zihniyet nasıl terörist olur. Savunmasız ve masum insanları katledeceksin yine aynı savunmasız ve masum insanlara terörist diyeceksiniz, bu saçmalığın izahı mümkün değil.  Ülkemizden Dünyanın dört bir yanına yardım götüren kuruluşlara eğer BM veya ABD tarafından bunlar teröre finansman sağlıyor diye ilan edilirse bizim kendi yardım kuruluşlarımıza terörist deme gibi bir durumumuz ortaya çıkacak. Türkiye bu siyasi oyuna düşmemelidir” diyerek çözümün İslam Birliğinde olduğunu söyledi. 

 

SAADET HAZIR

Toplantıda yerel siyasete de değinen Çelik, 2014’te yapılacak olan yerel seçimlere Gebze’de en ciddi hazırlanan parti Saadet Partisidir. İlçe teşkilatı, Kadın Kolları, Gençlik kolları ve

Mahalle teşkilatlarımız sahada çalışmalarını tüm hızıyla dürdürüyor.Mevcut iktidarın her defasında bizde Milli Görüşçüyüz demeleri artık bir anlam ifadeetmiyor. Çünkü ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Geçmişteki yaptığımız hizmetlerimizi anlattığımız zaman gerçek Milli Görüşçülerin kimler olduğunu halkımız artık daha net birşekilde görmektedir. Saha indiğimizde halkımızın gönlünün bizden yana olduğunu görebiliyoruz. Nasıl mı? Yolsuzluğa bulaşmadan, insan kayırmadan hizmet etmenin adresinin Saadet Partisi olduğunu biliyorlar da ondan, diyerek 2014’te yapılacak olan yerel seçimlere biz hazırız. 2014’te Gebze’de Saadetli Günler yaşayarak hizmet etmek nasılmış tüm Gebze olarak yaşayarak bir kere daha göreceğiz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —