Tarih: 27.07.2016 16:36

FETÖ MAĞDURU ÖĞRENCİLER İ-ADEYİ İTİBAR İSTİYOR !

Facebook Twitter Linked-in

Kara Harp Okulu’nda baskı ve yıldırma sonucu Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) istifa etmek zorunda kaldığını belirten Turgut Samsa, “Bizim gibi parlak gençlere iade-i itibar versinler. Bizi görevimize geri döndürsünler. Bugün ‘sizi istihdam edeceğiz, vatanınıza bir görev şansı daha veriyoruz’ deseler bir saniye tereddüt etmem, görevimi bırakır geri dönerim” dedi.
ASKERİYEDEN ATILMA SÜRECİNİ SOSYAL MEDYADA ANLATTI, BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Bu öğrencilerden biri 2006 yılında Heybeli Deniz Lisesi’den ikincilikle mezun olan, 2010 yılında ise Deniz Harp Okulu’nu kazanan Ufuk İmrek’ti. Sosyal medyada askeri okuldan atılma sürecini anlattığı bir yazı kaleme alan İmrek, beyaz denizci üniforması içinde yaşadığı duyguları, ikincilik derecesiyle ailesinin duyduğu onuru ardından yaşadığı mobbing ve hüsranı anlattı. İmrek’in paylaşımı binlerce kişi tarafından beğenildi ve paylaşıldı.
ÜNİFORMAMIZIN ÜSTÜNDE BİR LEKE GÖRSEK İÇİMİZ RAHAT ETMEZDİ

Ufuk İmrek, “Askeri lise boyunca sıkıntı olmadı, derece ile mezun oldum. Sonra Deniz Harp Okulu’na geçtim. Denizcilik bizim için bir yaşam biçimi haline gelmişti. Tek hayalimiz o subay rütbelerini takarak, en iyi şekilde vatanımıza hizmet etmekti. Bundan başka bir hayalimiz yoktu. Üniformaya bağlılığımız, saygımız vardı. Üniformamızın üstünde bir leke görsek içimiz rahat etmezdi. Bu anlayışta gençlerdik” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —