Tarih: 31.07.2015 12:53

Fenerbahçe’ye boyun eğmedik

Facebook Twitter Linked-in

BAL Ligi hazırlıkları kapsamında dün sahasında Fenerbahçe A2 takımıyla karşılaşan Gebzespor sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. İlk yarı ve ikinci yarıda farklı kadroyla sahaya çıkan temsilcimiz 10 günlük hazırlık periyoduna göre iyi bir tablo çizdi Sezon hazırlıklarının ilk etabını tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdüren Gebzespor dün Gebze Aleattin Kurt Stadında Fenerbahçe A2 takımını ağırladı.

dsc_0087.jpg

Gebzespor çalışmalara başlayalı henüz 10 gün olmuştu. Takıma yeni katılan futbolcular mevcuttu. Diğer yanda ise yıllarca bir arada oynayan Topuk Yaylası kampından yeni dönmüş tam donanımlı bir Fenerbahçe sahada vardı. Fenerbahçe tıpkı A takımda olduğu gibi altyapıda da ilk 20-30 dakika önde baskı kurarak Gebzespor’u kendi yarı sahasına kapattı. Gebzespor kontrataklarla rakip kalede gol aradı. Kasım Tağman’ın kafa vuruşu ve Recep Serkan ve Muhammed ile yakaladığımız fırsatlardan yararlanamadık. İlk yarıda iki takımda ideale yakın 11’leriyle sahaya çıktı. Fakat tutuk geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

dsc_0083.jpg

GENÇLER SAHAYA ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına ise her iki takımda farklı değişiklikler yaparak çıktı. Gebzespor ikinci yarıda denenmeye gelen ve genç futbolcuları sahaya sürerek başladı. Takıma katılalı henüz 3-4 gün olmuş Ercan, Ahmet ve Tarık’ta forma giydi. Altyapıdan gelen gençler hünerlerini sergilemeye başladı. Denenmeye gelenler ise teknik heyetin gözünü girmek için çaba harcadı. Gebzespor Bilal ile net fırsatlardan yararlanamadı.

Fenerbahçe ise Yusuf’un vuruşunda Halil ile Rafet’in anlaşmazlığında topu Gebzespor ağlarına göndererek durumu 1-0 yaptı. Bu golün 5 dakika sonrasında ise defansın arkasına iyi sarkan Modafen’den transfer genç Yunus Emre Ayaz ise kaleciden sıyrıldı ve skoru eşitleyen golü kaydetti:1-1. Golün ardından tribünler Gebzespor’a ayakta alkışlayarak destek verdi. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

dsc_0128.jpg

dsc_0123.jpg

GEBZESPOR:1  FENERBAHÇE:1

STAT: Gebze Aleattin Kurt

HAKEM: Yavuz Aydemir, Eyyüp Çetinkaya

GEBZESPOR: Nihat*** (Serhat***), Ali Katırcı*** (Kağan*) Ramazan***(Halil**), Bilal*** Erdi**(Hamza**), Ömer** Muhammed**(Muamber**) Emre** Musa***(Tarık**) Recep Serkan** Kasım**(Yunus Emre**)

FENERBAHÇE: Sefa Öztürkmen*** Sefa Yılmaz*** Atakan*** Melih*** Kadir*** Emre*** Kerem*** Oğuz*** Yasin** Görkem** Hasan**

GOLLER: 83 Yusuf(F.Bahçe) 88 Yunus Emre (Gebzespor)

gebzespor-takim.jpggebzespor-yemekte.jpg

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —