Tarih: 10.01.2016 12:48

Fenerbahçe Servet Önerdi!

Facebook Twitter Linked-in

feghouli-30-12.jpg

Diego’nun sakatlığının ardından orta sahada ciddi sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, ikinci yarı benzer sorunlarla karşılaşmamak için önceliği orta sahaya verdi.

Hem kanatlarda hem de orta sahada görev alabilmesi nedeniyle yönetimin ilk iş olarak Feghouli ismi üzerinde durduğu belirlendi. Cezayirli oyuncu için gelecek hafta İspanya’ya gidecek olan sarı-lacivertliler, Valencia ile sıkı pazarlık yapacak. Feghouli’nin sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle yönetimin Cezayirli oyuncu için 3-4 milyon Euro teklif edeceği belirlendi.

Inter’in de transfer listesinde yer alan Feghouli’ye en iyi teklifi sarı-lacivertlilerin verdiği belirlendi. Feghouli’ye yıllık 3.5 milyon Euro öneren Fenerbahçe Cezayirli yıldızın başını döndürmüş durumda. Valencia’da yıllık 2 milyon Euro’ya oynayan Feghouli’nin bu nedenle tercihinin sarı-lacivertli takım olduğu belirtildi.

Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Feghouli’yi bir dönem Galatasaray’ı çalıştıran Mancini de istiyor. Inter’de görev yapan İtalyan teknik adam devre arası Feghouli’ye kanca attı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —