Tarih: 20.01.2012 13:08

Fazla yolcu alan minibüsler polisten kaçamadı

Facebook Twitter Linked-in

Bursa'da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte trafik denetimlerine başlayan Bursa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü eklipleri, ayakta yolcu taşıyan minibüslere ceza yazdı.

 

 

Ana güzergahlarda özelikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı yol üzerlerinde trafik denetimlerini artıran Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde yol güvenliği kontrolü yaptı. Yıldırım ilçesi Yüksek İhtisas Kavşağı ve Eski Hal mevkinde trafik uygulaması yapan ekipler, yol kenarında bulunan radar ekiplerinin verdiği plakları tek tek not altı. Radar cihazı, ayakta fazladan yolcu taşıyan dolmuş minibüslerini tespit ettikten sonra ilerideki trafik ekiplerine bildirdi. 

 

 

Ekipler, durdurdukları minibüs şoförlerinden ehliyet ve ruhsat istedi. Polis, trafik kurallarına uymayarak ayakta yolcu taşıyan sürücülere ceza yazdı.

Bursa Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, trafik denetimlerinin devam edeceğini ve yol kontrollerinin vatandaşların daha güvenli yolculuk yapmalarını sağlamak için yapıldığı ifade edildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —