Tarih: 01.02.2018 15:18

FATSO’dan eğitime destek

Facebook Twitter Linked-in

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, "Eğitime kurum olarak çok önem veriyoruz. 7 ilçeyi temsil eden bir kurum olarak her ilçede eğitim anlamında destekler sağlıyoruz" dedi.

Tayfun Karataş yaptığı açıklamada, "7 ilçemizdeki okullarımıza kütüphane projemiz var. Fatsa, Kumru ve Korgan ilçelerine tam donanımlı kütüphanelerini açtık. Z kütüphaneleri yapıyoruz. Bizler 7 ilçeyi temsil ettiğimiz için orada bulunan yerlere de katkı sağlamak istiyoruz. Türkiye'de tek olan bir çalışmadır. Özellikle kırsal olan bölgelerde ki okullara bu kütüphaneleri yapıyoruz ve şehit ismini taşıyan okulları tercih ediyoruz. Sıradaki ilçemiz Aybastı. Eğitime yaklaşımımız açımız oda olarak çok ciddidir. Birçok eksiklerini de ayrıca talep olunca gideriyoruz. Kütüphaneden faydalanacak bir çocuğumuzun bile bizler için önemi çok fazla. Geleceğimize yatırım yapmak bizleri çok mutlu ediyor. Bu projemize çok önem veriyoruz" dedi.

Her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı yaptıklarını söyleyen Başkan Karataş, "Eğitim bizim için çok önemlidir. Öğrencilerimize her yıl odamız bünyesince 7 ilçeye ulaştırdığımız giyim ve diğer yardımlar oluyor. Kendimiz giderek bu yardımları öğrencilerimizle buluşturuyoruz. İmkânlarımız doğrultusunda elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

FATSO’dan eğitime destek

FATSO’dan eğitime destek




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —