Tarih: 23.05.2018 12:40

Fatih Terim aldığı teklifleri açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

"Galatasaray'ı 1974 yılında gelip, sözleşme imzaladığım ve profesyonel olarak çalıştığım basit bir yer olarak görmüyorum. Kendimi ait hissettiğim ve kendimi adadığım, beni ve yaşadıklarımı anlatan bir kulüp Galatasaray.

Her şeyin ötesinde, unutulmaz başarılar yaşadığım yer burası. Ben öyle görüyorum. Herkes 'ilk kez ayrıldı', 'ikinci dönüşü', 'üçüncü kez döndü' gibi şeyler söyledi ama ben hiçbir zaman ayrılık ya da geri dönme olarak bakmadım.

Burası benim için tek yönlü. Fiziksel olarak ayrıldığım doğru ama Galatasaray hep benim içinde bir yerlerde."

BEN GALATASARAY AŞIĞIYIM | Hiç 'bu sefer son kez ayrıldım' dediğiniz oldu mu? sorusunu yanıtlayan Terim, "Hayır. Hiçbir zaman böyle bakmadım.

Ben Galatasaray'da sadece başarılara imza atan biri değilim, Galatasaray aşığı ve Galatasaray taraftarıyım. Sevdiğin biri için hiçbir zaman 'son kez ayrılacağım' diye düşünemezsin" cevabını verdi.

HAYAL EDİLEN TEKLİFLER ALDIM | "Ben hiçbir zaman ayrılmadım. Fiziksel olarak olabilir ama gerçekten ayrılmadım. Hep kaldığım yeden devam ettim. Tabii ki başka teklifler de aldım, ki birçokları tarafından da hayal edilen tekliflerdi bunlar.

Ancak bunları kabul etmek, bir şeyleri sadece mantık çerçevesinde görebildiğinizde mümkün olur. Ben hiçbir zaman hayatı sadece mantık çerçevesinde görmedim, aynı zamanda kalbimi ve ruhumu da dinledim.

Kalbim ve ruhum her zaman benim kararlarımda belirleyici oldu, bu yüzden buradan hiçbir zaman ayrılmadım."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —