Tarih: 27.02.2021 00:47

Farklı Sektörlerin Tüm Elektrik Teknolojilerine Tek Elden Çözüm

Facebook Twitter Linked-in

 

Elektrik enerjisi olmadan hayat durma noktasına gelmektedir. Elektrik ve elektronik sektörü her alanda ciddi bir ihtiyaç haline geldiğinden, sürekli daha ileri teknolojiler ile geliştirilmektedir. Dünyada ve ülkemizde çok büyük bütçelerle desteklenen AR-GE çalışmaları, elektrik ve elektronik teknolojileri alanında daha ön plana çıkmaktadır. Farklı sektörlerin tüm elektrik teknolojileri konusunda tek elden, kaliteli, yenilikçi ve güvenilir bir hizmet alması oldukça önemli bir ihtiyaçtır. SOMELPA Elektrik, 27 yıllık tecrübesi ve sayısız müşteri memnuniyeti ile sektörün tüm elektrik ve elektronik teknoloji ihtiyaçlarına tel elden çözüm üretmektedir.

EAE Bayilikleri İle Elektrik-Elektronik Alanındaki Tüm İhtiyaçlarınız Yanı başınızda

SOMELPA Elektrik, saygın çözüm ortakları ve 27 yıllık tecrübesi ile sektörün tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir alt yapı ve donanıma sahiptir. Elektrik ürünleri ile ilgili aradığınız her şeyi kolaylıkla bulabilirsiniz. Bunun yanında Türkiye genelinde giderek yaygınlaştırdığı Eae bayi sistemi ile insan yaşamını kolaylaştıran elektrik teknolojilerini, kısa sürede daha çok kişiye ulaştırmayı hedeflemektedir. Aynı zamanda sektörlerin tüm ihtiyaçları Mutlusan, 2m Kablo, Legrand, İnform, OBO gibi büyük firmaların bayiliğini yaparak sistemleri sayesinde daha kısa sürede kaliteli bir şekilde karşılanmaktadır. SOMELPA Elektrik, sektörün tüm ihtiyaçlarını, en uygun fiyata en kaliteli hizmet anlayışı ile çözüme kavuşturur.

Elektrik ve Elektronik Hizmetlerde Kalite

Evlerin aydınlatılması kadar, ofis, park, bahçe, aydınlatma sistemlerinin kaliteli ve kullanışlı olması da önemlidir. Kaliteli elektrik aksamları uzun vadede kazançlı olmanıza katkı sağlayacaktır. Kalite ve şıklık özellikle ev aydınlatmasında talep edilen bir durumdur. SOMELPA Elektrik, müşteri taleplerini büyük bir titizlikle dinler, talepleri tam ve doğru şekilde anladıktan sonra, çağın gereklerine uygun, son teknoloji ürünleri uygun fiyata müşteri hizmetine sunar. Ayrıca Somled ürünlerinin üretimini sağlayarak oluşan taleplere daha hızlı çözüm bulmaktadır. SOMELPA Elektrik;

Ve daha binlerce ürün ve sistem taleplerine, Türkiye’de yaymaya çalıştığı 2m Kablo Bayi, Mutlusan Bayi, Kastro Kablo Bayi sistemleri ile anında cevap vermektedir. Eae bayilik sistemi sayesinde ürünü Türkiye genelinde müşteriye en hızlı şekilde teslim eder.

Sizler de evinizin aydınlatma sistemlerinde şıklık ve zarafet istiyorsanız, Türkiye’nin her yerinde ulaşabileceğiniz EAE Aydınlatma bayilerine uğrayıp taleplerinizi değerlendirebilirsiniz. Ayrıca elektrik ve aydınlatma sistemleri hakkında yenilikçi ve modern tarzları merak ediyorsanız, ayrıntılı bilgi için https://somelpa.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —