Tarih: 10.04.2012 17:29

Fakirler için ekmek kampanyası!

Facebook Twitter Linked-in

 Bursa Valiliği, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB), Bursa Fırıncılar Odası öncülüğünde başlatılan "Bir ekmek de alamayanlar için koy sepete" kampanyası kapsamında her gün binlerce ekmek ücretsiz olarak fakirlere dağıtılıyor. Ancak projenin daha da yaygınlaşması için fırıncılar medya ve vatandaştan destek bekliyor. Kampanyayı yürüten fırınlar arasında yer alan Dikkaldırım Hüdavendigar Fırını, her gün çok sayıda vatandaşa ücretsiz ekmek dağıtıyor. Proje kapsamında 2006 yılından bu yana 17 milyon ekmek dağıtıldı. Üçüncüsü yapılan projede bir yılda 10 milyon ekmek dağıtılması hedefleniyor.

Hayırlı bir iş için toplandıklarını belirten Bursa Vali Yardımcısı Adnan Çakır, "Bir ekmek de alamayanlar için sepete koy kampanyası için toplandık. Kampanyaya 2006 yılında başlandı ve bugüne kadar 17 milyon ekmek dağıtıldı. Bu sene için 10 milyon hedefimiz var. Böyle kampanyaların devam etmesini istiyoruz" dedi.

Konuşmaların sonunda Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanvekili Hüseyin Köse, Bursa Vali Yardımcısı Adnan Çakır'a İznik çinisi hediye etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —