Tarih: 17.07.2016 14:16

Evlada Son Bakış, Baba'ya Son Dokunuş! Külliye Önünde Şehit Düştü!

Facebook Twitter Linked-in

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit olan Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü'nde görevli Jeoloji Mühendisi Cuma Dağ için, MTA Genel Müdürlüğünde tören düzenlendi.

DEMOKRASİ ŞEHİDİ BABAYA SON BAKIŞ

Şehidin 6 yaşındaki oğlu Ahmet Yavuz, tören boyunca babasının tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı. Şehit babası Hacı Ahmet Dağ ise tüm metanetini koruyarak, torununun göz yaşlarını sildi.

ACILI ANNE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Genel müdürlükte düzenlenen törene şehit yakınlarının yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ve şehidin mesai arkadaşları katıldı. Oturduğu yerden evladının tabutunun başındaki fotoğrafına bakan acılı anne Rukiye Dağ, gözyaşlarına hakim olamadı.

CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ ÖNÜNDE ŞEHİT DÜŞTÜ

38 yaşında evli ve bir çocuk babası Cuma Dağ, milli iradeye sahip çıkmak için gittiği Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit olmuştu. Dağ'ın cenazesi Maden Tetkik ve Arama (MTA)'da düzenlenen törenin ardından öğle namazına müteakip Karşıyaka mezarlığına defnedilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —