Tarih: 30.01.2016 19:20

EVİNE ÇAĞIRDIĞI ARKADAŞLARI KOMALIK EDENE KADAR DÖVDÜLER

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri'de kaldığı rezidansta 27 yaşındaki İlker Bülbül'ü, bir gün boyunca aralıklarla döverek bitkisel hayata girmesine neden oldukları ileri sürülen Ümit Barbaros ve Emrah Dağdelen, duruşmada arkadaşlarını dövmediklerini iddia etti.

DÖVEREK EVE ÇIKARDILAR

Kayseri'nin Talas ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bir rezidansın 13'üncü katında yaşayan İlker Bülbül, 8 Ekim 2014'te arkadaşları Ümit Barbaros ve Emrah Dağdelen'le eve geldi. Burada bir süre sohbet eden arkadaşlar daha sonra dışarı çıktı. Bu sırada bilinmeyen nedenle tartışan Ümit Barbaros ve İlker Bülbül, apartman girişinde kavga etmeye başladı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Ümit Barbaros, İlker Bülbül'ü döverek eve çıkardı.

İddiaya göre Ümit Barbaros, Emrah Dağdelen ile birlikte bir gün boyunca aralıklarda Bülbül'ü dövdü. Şüpheliler, mağdurun bilincini kaybetmesi üzerine Emrah Dağdelen'in kız arkadaşı F.D.'yi de olay yerine getirdi. Burada F.D.'nin de yanında Bülbül'ü döven şüpheliler tekrar binadan çıktı.

ÖLESİYE DÖVÜLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

F.D.'nin, mağdurun başında beklemesini isteyen Emrah Dağdelen daha sonra taksiyle gelerek, diğer şüphelilerle birlikte İlker Bülbül'ü araca bindirip önce özel bir hastaneye, ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Doktorların yaptığı kontrollerde, İlker'in öldüresiye dövüldüğünün belirlenmesinin ardından, polis ekipleri 3 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgularının ardından, mahkemeye sevk edilen şüphelilerden F.D. serbest bırakılırken, Ümit Barbaros ve Emrah Dağdelen tutuklandı.


Arkadaşları tarafından bilincini kaybedene kadar dövülen 27 yaşındaki İlker Bülbül

"CANAVARCA HİSLE ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS"

Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedaviye alınan yaralı gencin, vücudunun birçok yerinde kırıklar olduğu ve konuşma yetisini kaybettiği bildirildi.
Sanıklar hakkında, "Canavarca hisle eziyet çektirerek adam öldürmeye teşebbüs" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından dava açıldı. Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, tutuklu sanıklar ve avukatları hazır bulundu. Cumhuriyet Savcısı'nın "Kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla cezalandırılmasını istediği sanıklar, duruşmada birbirlerini suçladı.

İKİSİ DE "BİZ ARKADAŞIZ" DEDİ

Emrah Dağdelen kendini şöyle savundu: "Benim olay yerinde parmak izim ve kan örneğim bulunmamıştır. Kendisi arkadaşım olur. O evde sürekli kalan biriyim. Bu yüzden, parmak izimin çıkası normaldir. Güvenlik kamerası görüntülerinde, benim İlker Bülbül'le 2-3 defa eve girdiğim görülüyor. Ben böyle bir şey yapacak olsam, niye geri getireyim? Öldürmek istediğim bir insanı neden hastaneye götüreyim? Akrabaları gelene kadar bekledim hastanede. Bende çıkan anahtar da yedek anahtar değil, kendisinin anahtarıydı. Polise de ben teslim ettim. Suçsuzum. Beraatimi istiyorum."

Suçsuz olduğunu öne süren Ümit Barbaros da, görüştüğü bir insana böyle bir şey yapmasının mümkün olmadığını söyledi. Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti, eksiklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

Bülbül'ü dövdüğü iddia edilen arkadaşları




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —