Tarih: 27.12.2016 16:07

Evden Eve Nakliyat Profesyonellik ve Deneyim Gerektirir

Facebook Twitter Linked-in

Taşımacılık hizmeti öncesinde tüm nakliye aşamalarının ekspertizin sağlanması ve daha sonrasında ise taşıma hizmetine geçilmesi oldukça önem arz etmektedir.

Europa Trans nakliye şirketi olarak siz değerli müşterilerimize 19 yılın vermiş olduğu deneyim ve tecrübelerden yararlanarak başta Ankara olmak üzere Türkiye’nin tüm il ve ilçelerine şehir içi, şehirler arası taşımacılık hizmeti sağlamaktayız.

Ankara nakliyeciler arasında en tecrübeli taşımacılık şirketi olan firma olarak nakliyat sürecindeki zor süreci en asgari düzeye indirerek, müşteri memnuniyeti kapsamında profesyonel çalışmalara imza atmaktayız. Ulaştırma Bakanlığı tarafından firmamıza verilen K1,K3 yetki belgeleriyle sizlere sorunsuz eşya taşımacılığı hizmeti sağlamaktayız. Nakliye hizmeti sağlayan tüm firmaların alması gereken zorunlu belgelerdir.

Kent şehirleşme yaşamının artmış olduğu Ankara ilimizde nakliyat ihtiyaçlarınızda en iyi çözümleri üretmekteyiz. Toplamda 9 adet özel taşımacılık aracımız ve 25’e yakın personelimiz ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Ankara il sınırları içerisinde mesafeyi önemsemeden ev ve ofislerinizi profesyonel düzeyde taşımacılığını sağlamaktayız. Çoğu tüketici evinin bulunduğu semtteki nakliye firmasıyla taşınmak istemektedir. Bunun en önemli nedeni evine yakın nakliyecinin taşınma ücretinin daha az olacağı düşüncesidir. Oysa Ankara şehir içi bir taşımada en uzak mesafeler arasındaki yakıt tüketimi bile nakliye fiyatını azami ölçüde değiştirecek bir unsur değildir.

Siz de Ankara il sınırları içerisinde şehir içi ve taşıtmak veya şehirlerarası nakliye hizmeti almak istiyorsanız bizimle telefon veya mail aracılığıyla iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Europa Trans Nakliye sadece Ankara il sınırları içerisinde evden eve nakliyat hizmeti değil, tüm Türkiye geneline başta Antalya, İzmir, Bursa, Kayseri gibi merkez illere günlük ve haftalık olarak parça eşya taşımacılığı hizmeti sağlamaktayız.

Sizlerde sektörde kusursuz düzeyde sigortalı, marangozlu, ambalajlı ev, ofis eşya taşımacılığı hizmeti almak için müşteri temsilcimiz ile görüşebilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —