Tarih: 19.07.2012 09:50

Ev sahibinden kiracıya şantaj!

Facebook Twitter Linked-in

 İstanbul'da, bir bayan oturduğu evin kirasını ödeyemeyince ev sahibi, genç kadının bilgisayarına el koyup sattı. Bilgisayarı satın alan zanlı ise bilgisayardaki kadının görüntülerini ele geçirip, "Ya bana para vereceksin ya da benimle ilişkiye gireceksin" diye şantaj yaptı.  28 yaşındaki C.Y., İstanbul'da bir evde kiracı olarak oturuyordu. Genç kadın 2010 yılında belli bir süre sonra kira bedelini geciktirince kadının ev sahibi, kira karşılığında kadının evindeki bilgisayara el koydu.

 

 

 

Ev sahibi kiracısı olan C.Y.'den kira bedeli olarak aldığı bilgisayarı internetten satışa çıkarttı. Bilgisayarı Kocaeli'de ikamet eden İ.M. isimli şahıs satın aldı. Satın aldığı bilgisayarı inceleyen İ.M, bilgisayarda daha önceki kullanıcı olan C.Y.'ye ait uygunsuz fotoğraflar olduğunu tespit etti. Bunun üzerine yine bilgisayardan genç kadının mail adresine ulaşan zanlı, talihsiz kadına şantaj yapmaya başladı. Zorla C.Y.'nin telefon numarasını alan şahıs, C.Y.'yi arayarak, "Ya bana para vereceksin ya da benimle ilişkiye gireceksin. Yoksa resimleri internette yayınlarım" diye şantaj yaptı. İçinde bulunduğu durum karşısında ne yapacağını şaşıran genç kadın zanlının isteğini kabul ederek buluşmak üzere İzmit'e geldi.

 

 

 

Buluşmak için İstanbul'dan İzmit'e gelen C.Y., daha fazla dayanamayarak durumu polise bildirdi. Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri zanlı İ.M.'yi İzmit Yürüyüş Yolu üzerindeki buluşma yerinde yakaladı. Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —