Tarih: 09.06.2023 19:42

Eureka ve G-khan’dan ortak çalışma “Alfred Hitchcock”

Facebook Twitter Linked-in

Aksiyon, eğlence, adrenalin ve eleştiri dolu şarkının nakaratı Eureka verse kısmı ise G-khan imzası taşıyor.

 

Şarkının sözleri Eureka ve G-khan, altyapısı Eureka ve artwork işlemleri Thefivedollashake (İrem Comart)  tarafından hazırlanmış. 

 

Eureka ve G-khan iş birliğindeki yeni çalışmaları “Alfred Hitchcock” Bemolship Music etiketi ile platformlarda yayında!

 

“Eureka, G-khan - Alfred Hitchcock” Spotify’da dinlemek için;

https://open.spotify.com/track/0cTfztAXMFQVpU87BSs2jw?si=3ee4b39e6c804bc5

 

“Eureka, G-khan - Alfred Hitchcock” Apple Music’de dinlemek için;

https://music.apple.com/tr/album/alfred-hitchcock-single/1688220739?l=tr

 

“Eureka, G-khan - Alfred Hitchcock” Youtube’da lirik videosunu izlemek için;

https://www.youtube.com/watch?v=xITzwBMkHvg

 

Eureka Kimdir?

 

1 Eylül 1993 yılında dünyaya gelen Eureka’nın gerçek adı Efe Can Doğan’dır. Hip Hop kültürüne daha ilkokul yıllarında graffiti ile ilk adımını attı. Graffiti serüveni senelerce bu kültürün içerisinde yer almasını sağladı. 

2011 senesinde Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünde sanat eğitimine başladı. Burada aldığı “ home recording “ dersi müziğe olan ilgisini açığa çıkardı. İlk başlarda sadece prodüksiyona yönelsede, sonralarında şiir ve söz yazarlığına olan ilgisi onu kendi şarkılarını yaratma isteğini tetikledi. Müzik onun için yaşamla kendi arasındaki bir bağa dönüştü ve içinden geldiği gibi eserlerini yayınlayabileceği “ Eureka “ ismini ortaya çıkardı. Eureka! (buldum). 

Eureka’nın kendine ait 2 şiir kitabı bulunmaktadır. Yaşamına ve sanat hayatına doğup büyüdüğü İzmir’de devam etmektedir. İzmir menşeili Bemolship Music bünyesinde yapımcı, prodüktör ve sanatçı olarak çalışmaktadır. 

 

Eureka şimdiye kadar çıkardığı tüm işlerin altyapısını kendi hazırlamakla beraber “Alfred Hitchcock" 19. single çalışmasıdır. Kendi işleri dışında 70'tan fazla şarkının söz yazarlığını ve prodüktörlüğünü üstlenmiştir.

 

Eureka şarkılarında genellikle teenage bakış açısı taşır ve dinleyici olarak genç kitleyi hedefler. Yaşadığı kimlik bunalımlarını, aşk acılarını, dolu, duygulu ve coşkulu ruh hallerini, içinde; dışavurmak istediği tüm duyguları söz, yorum ve altyapılarla öne çıkarmaya çalışır.


 

G-khan Kimdir?

 

 G-khan mahlaslı Kartal Gökhan Yalçınkaya 11 ekim 1984 yılında İzmir Karşıyaka'da doğdu.Müzik kariyerine 2003 yılında başladı ve bir çok yerde sahne aldı.Kendisi 2012 yılında müziğe ara verdikten sonra 2017 yılında tekrar dönüş yaptı. 

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —