Tarih: 25.02.2014 15:24

“Etnik milliyetçilik yapmıyoruz”

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Arpacı 30 Mart seçimlerinin ülke geleceğine yön vereceğini söyledi.Alevi Kültür Dernekleri Kocaeli Şubesinde açıklamalarda bulunan Arpacı, " Bizim milliyetçiliğimiz etnik milliyetçilik değil.

 

Buna tamamen karşıyız. Biz ortak kültüre sahip bir milletiz bütünlüğümüz bundandır etnik milliyetçilik yapmaya çalışarak bizi bölemezler. Bizim de yöneticilerimiz arasında aleviler var. Biz aynı devlette tek çatı altında yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“En büyük proje dürüst siyaset yapacağını göstermek”

 

Konuşmasına devam eden Arpacı “Bir çok projemiz var fakat İzmit’in en büyük eksiği sağlık alanında. İzmit’te acil olarak yoğun bakım hastanesi, meslek hastalıkları hastanesi ve spor hastalıkları hastanesi kazandırılması gerekiyor. Bunun yanında en büyük projem dürüst siyaset yapılabileceğini göstermek. Tutamayacağım sözler vermem projelerimiz yapılamayacak projeler değil. Beş yıl sonra İzmit deyip beş yıl sonunda hiçbir şey yapmayıp halkın karşısına çıkmam.” Dedi.

 

MHP İzmit Belediye Başkan Adayı Dr. Ayhan Arpacı ziyareti sırasında konuşan Alevi Kültür Dernekleri Kocaeli Şube Başkanı Cengiz Duman, "Projeleriniz çok güzel ama Büyükşehir Belediyesini almadan sadece siz değil başka hiçbir parti bunları yapamaz. Allah yardımcınız olsun. Ben parti tutmuyorum, burası dost kapısı, biz tüm partilere açığız. İzmit'e yapılacak olan her hizmet biz vatandaşlara yapılacaktır. Biz sadece bu ülkede barış istiyoruz. Sandıktan kim çıkarsa çıksın bizim başkanımız olacak" diyerek 8 Martta düzenleyecek oldukları “Gelin Canlar Bir Olalım” etkinliğinin davetiyesini takdim etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —