Tarih: 15.05.2021 18:50

Etiket - Barkod Sistemleri

Facebook Twitter Linked-in

Çok ufak görünen ama aslında kurumun, kuruluşun, ürünün itibarına büyük etkisi olan bu ürünler kesinlikle doğru markadan temin edilmelidir.

Endüstriyel ve masaüstü olmak üzere barkod yazıcı, karekod, kablosuz ve kablolu olarak barkod okuyucu, el terminalleri, rulo kartlar, termal ve kuşe etiketler, wax, B110A ve D110A ribon, akmazlar başlıca ürün gruplarımız arasında yer almaktadır.

Tüm ürün gruplarımız, en son teknolojik gelişmelerle üretilen cihazlardır. Yüksek kalite standartları ile müşterilerimize hizmet verdiğimiz alanda konfor, dayanıklılık ve maksimum düzeyde verimlilik sunmaktayız.

Donanım

Alanında barkodlu ürüne ihtiyaç duyan firmalara en uygun yazıcıyı seçerek kurulum, en kullanışlı barkod okuyucuyu seçerek destek, yazılıma göre el terminali seçerek hizmet ve teknik destek servisi vermekteyiz.

Sarf Malzemeleri

Sarf malzemeleri anlamında piyasadaki ithalatçı kimliğiyle termal transfer ribon, japon akmaz, saten, rulo karton etiket, sticker ve özel ürünleri (renkli japon akmaz, renkli ribon, baskılı etiketler ve her yüzey için geliştirilebilen etiketler) piyasaya sunmaktayız.

Teknik Servis

Teknik servis alanında kadrosunda bulundurduğu, alanında uzman kişilerle gerek yerinde teknik servis, gerek firma merkezinde, gerekse uzaktan yardım ile müşterilerimizin sorunlarını en kısa zamanda çözebilmekteyiz.

Doğru ürün, kaliteli hizmet…Barkodart


C:\Users\Administrator\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Barkodart-logo-footer.png




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —