Tarih: 03.03.2014 12:44

Espiyeliler başkan adaylarını buluşturdu!

Facebook Twitter Linked-in

Derneği ziyaret eden MHP Espiye Belediye Başkan adayı İbrahim Önal, MHP Gebze belediye başkan adayı İbrahim Türkmen’in ziyaret jestinden büyük mutluluk duydu.

Beylikbağı’nda bulunan Giresun Espiyeliler Derneği MHP Espiye belediye başkan adayı İbrahim Önal’ı ağırladı. Konvoy eşliğinde Dilovası Giresunlular Derneği üyeleri ile derneğe gelen Önal, buradaki hemşerilerine birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

 

Geçmişte 8 yıl Espiye belediye başkanlığı yaptığını söyleyen Önal,  Espiye’nin 17 bin 400 nüfusu ile 12 bin civarında seçmeni olduğuna dikkat çekerek “Herkesi kucaklamaya geliyoruz” dedi.  “Geçmişte benim dönemimde siyaset yapan kimse kalmadı, sadece ben varım” diyen Önal, “Belediye başkanlığı döneminde birçok öğrenciye burs vererek ve katkı sunarak iyi bir hizmete imza attık. Bugün birçoğunun Türkiye’nin değişik bölgelerinde önemli görevlerde bulunması bizi mutlu ediyor” dedi. 

 

“Oy değil, gönül birliği istiyoruz” diyen Başkan adayı Önal, “Ülkenin birlik ve beraberliğine katkı sunacaksınız. Siz varsanız bu ezan, bu bayrak ve bu vatan var olacak. Siyasetin sermayesi insanların gönlüdür, biz de buna talip olmak için buraya geldik” dedi. Daha sonra MHP Gebze Belediye Başkan adayı İbrahim Türkmen de derneği ziyaret ederek Espiyeliler ve Espiye Belediye Başkan adayı İbrahim Önal’a jest yaptı. Burada projelerle ilgili kısa bir konuşma yapan Türkmen, İbrahim Önal ile çeşitli konularda da sohbet etti ve görüş alış verişinde bulundu. İbrahim Önal da nezaketi için İbrahim Türkmen ve Espiyeliler Derneği yöneticilerine teşekkür etti. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —