Tarih: 11.03.2013 10:18

Esnafın hedefleri büyük olmalı

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir olarak Kocaeli esnafının her zaman yanında olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli esnafı büyük düşünmeli, geleceğe yönelik büyük hedefleri olmalı’’ dedi.

 

Esnaf kredi kefalete ziyaret 

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir ile yönetimini ziyaret etti. Kooperatif binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, yönetim ve idari personelle bir araya geldi, kredi başvurusu yapmaya gelen esnafla sohbet etti.

 

Krediler can suyu oluyor 

Başkan Karaosmanoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Demir, ‘’Büyükşehir’in yaptığı hizmetleri esnaf teşkilatı olarak yakından takip ediyoruz ve takdirle karşılıyoruz. Sahillerimiz çok güzel oldu, havamız temizlendi. Esnaflar olarak Kocaeli’nin her köşesini dolaştığımız için hizmetleri daha iyi görebiliyoruz.Esnaflar olarak hizmetlerinizden çok memnunuz.Devletimiz bize çok önemli desteklerde bulunuyor. Çok uygun şartlarda kredi kullanıyoruz. Bu krediler esnafımıza can suyu oluyor’’ ifadesini kullandı.

 

Esnafın her zaman yanındayız 

Esnafa, sanayiciye, iş adamına, üreticiye, köylüye, çalışana, vatandaşa hizmet etmenin kendileri için en önemli görev olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir olarak her zaman Kocaeli esnafının yanındayız. Kocaeli’nde hayatı kolaylaştıran hizmetler yapıyoruz. Esnafımız da bugünü değil, yarını düşünmeli, büyük hedeflere doğru yol almalı. Devletimiz de çok önemli krediler ve desteklerle esnafımızın önünü açıyor’’ şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —