Tarih: 15.06.2020 18:31

“Esnafımıza yarenlik etmeyi sürdüreceğiz”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in de eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Büyükakın, “Kocaeli’mizin tamamında esnaflarımızı her fırsatta ziyaret ederek hasbihal etmeyi sürdüreceğiz. Koronavirüs sürecinden en çok etkilenen esnaflarımıza bugüne kadar destek olduk. Berberler, pastacılar, terziler gibi tüm esnaflarımızın taleplerine dönük adımlar attık” dedi.

“ESNAF VE SANATKÂRLARIMIZ ÜLKEMİZİN KİLİT TAŞIDIR”

Başaran Caddesi’ndeki esnaf vatandaşlar, kendilerini ziyaret etmesinin yanı sıra bölgeleri ile Kocaeli’ne yaptıkları hizmetler için Başkan Büyükakın’a teşekkür etti. Sıcak ve samimi sohbetlerde “Esnaf ve sanatkârlarımız ülkemizin kilit taşıdır” diyen Başkan Büyükakın, “Esnafımızın huzuru ve refahını çok önemsiyoruz. COVİT-19 süreci boyunca Büyükşehir Belediyesi olarak esnafımızın yanında olduk. Bu yeni dönemde de esnaflarımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.

“BAKANLIĞIMIZ 17 MİLYAR 752 MİLYON TL FİNANSMAN DESTEK VERDİ”

Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından Esnaf Destek paketi kapsamında ülke genelinde 716 bin 71 esnafa 17 Milyar 752 milyon TL finansman destek verilmesinin çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Büyükakın, “PARAF ticari kart kapsamında 505 bin 657 esnafımıza 9 Milyar 640 milyon TL kredi kartlarına tahsis edildi. Devletimiz ve bizler esnafımızın bu süreçten en az zararla çıkması için gayret gösteriyor, destekler veriyoruz” açıklamasını yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —