Tarih: 10.02.2016 10:51

Esnaf isyan etti!

Facebook Twitter Linked-in

Esnaf, kesilen cezalara tepki gösterdi.  Gebze Tatlıkuyu Mahallesi Körfez Caddesi'nde dün sabah saatlerinde Gebze Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri ve Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik şube ekipleri tarafından cadde boyunca park eden araçlara uygunsuz parklanma nedeniyle ceza kesildi. Kesilen cezaların birçoğunun cadde esnafı olunca esnaf ve ekipler arasında kısa süreli tartışma yaşandı. 

ESNAF TEPKİLİ
Duruma tepki gösteren esnaf, zabıta ve trafik ekiplerine tepki gösterdi. Kendilerine herhangi bir uyarı vermeden kesilen cezalara tepki gösterdi. Esnafın bu tepkisine ise ekipler kısa bir süre önce sesli anonslar ve uyarılar yapıldığını iddia etti. 

ARAÇLARIMIZI NEREYE PARK EDELİM!
Konuyla ilgili Marmara Gazetesi'ne konuşan Körfez Caddesi esnafı, "Kanunlara karşı gelmek gibi asla bir tutum içine girmeyiz. Fakat yıllardır araçlarımızı buraya park ediyoruz. Böyle birden bire çıkıp gelip ceza yazılmaz, öncesinde bizim duyabileceğimiz bir uyarının yapılması gerekirdi. Bizler araçlarımızı buraya çekmeyeceksek nereye park edeceğiz, yer gösterilmesi gerekir. Ruhsatlarımızı alırken park parası ödedik, belediyenin bize alternatif oluşturması gerekir. Keyfi böyle her gün bir karar uygulanmaz, kıt kanat yaşayan bizlerin bu tür uygulamalar cebini yakıyor" şeklinde tepki gösterdi. MERVEGÜL TÜRKOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —