Tarih: 27.01.2012 17:20

Esnaf 41.kez “İçim” dedi!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Esnaf Odası’nın dün yapılan genel kurulu büyük ilgi gördü. Gebze Minibüsçüler Odası’nda yapılan kongrede mevcut Başkan Necdet İçim ile Nuri Kaymak yarıştı. Zaman zaman tartışmaların yaşandığı kongrede Necdet İçim’in listesi 59 oy alırken, Nuri Kaymak’ın listesi 43 oyda kaldı. Kongrede 5 oy da geçersiz sayıldı. Divan başkanlığını Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya’nın yaptığı kongrede zaman zaman acemiliklerin yaşandığı gözlendi. Sandık getirilmeyen kongrede üyelerin sigara kartonundan yapılan kutuda oy kullandığı gözlendi. 

 

 

ÜYELİKLERİN SİLİNMESİNE TEPKİ!

 

 

Kongrede konuşan mevcut Başkan Necdet İçim, genel merkezin aldığı karar sonucu ortaklığı 100 TL’nin altında olan üyelerin üyeliklerinin silindiğini ifade etti. Gebze Şoförler Odası Başkanı İsmail Bülbül ve bazı üyeler ise bu duruma tepki gösterdi. Bu durumun büyük haksızlığa yol açtığını ifade eden İsmail Bülbül, üyelere yeterli bildirimler yapılmadığını, bildirimlerin noter kanalı ile veya iadeli taahhütlü olarak yapılmasını istedi. 

 

 

41.  KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ!

 

 

Çeşitli konuşmaların ve oylamanın ardından kapalı zarf usulü yapılan seçimlere geçildi. Zaman zaman çekişmenin yaşandığı kongre sodnucunda yaklaşık 40 yıldır Gebze Esnaf Odası’nın başkanlığını yapan 75 yaşındaki Necdet İçim’in listesi kullanılan oyun 59’unu alarak yeniden başkan seçildi. İçim’in listesinde; Hüseyin Dalkılıç, Kamil Kesim, Cevdet Kavas ve Yılmaz Yılmazbayhan yer alırken, denetim kurulu üyeleri ise Mustafa Kar ve Hakan Polat oldu. 43 oy alarak kongreyi kaybeden Nuri Kaymak’ın listesinde de; İ. Hakkı Bülbül, Avni Atik, Besim Helvacı ve Hakan Polat yer alırken, denetleme kurulunda ise Cevdet Aydın ve Dursun Eke yer almıştı. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —