Tarih: 30.07.2012 17:31

Eşme’ye sulama göleti yapılacak!

Facebook Twitter Linked-in

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile Eşme bölgesinde hasta ve yaşlı ziyaretlerinde bulunan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, bol bol moral verdi. Vekil Işık ve beraberindeki başkanlar ilk olarak 80 yaşındaki Emine Külünkoğlu ile evinin önünde sohbet etti. Yağışlarda yağmur suyu giderinin yönünü değiştirilmesini isteyen yaşlı kadının sorununa el atan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, kot farkı nedeniyle yaşanan sıkıntının giderilmesi için ekiplerini görevlendireceğini ifade etti.

 

Armut toplarken merdivenden düşüp bacağını kıran Tevfik Ateş’i de evinde ziyaret eden Işık ve beraberindekiler aile yakınları ile sohbet edip çay içtiler. Acil şifa dileklerini ileten Işık, “Eşme’de bir çok konuda hizmetleri yoluna koyduk. Şimdi sulu tarıma destek amacıyla bölgede DSİ vasıtasıyla bir sulama göleti yapmayı programa aldık. Bu sayede üreticimizin işini kolaylaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Işık, “Bölgede alt ve üst yapının tamamlandığı Eşme’de sağolsun Şükrü başkan da sahada sizlerin hatırını sorup taleplerini dinlemekte. Büyükşehir ve Kartepe Belediyelerimizin katkıları ile bölge çok güzel bir yerleşim yeri haline geldi. Böyle olunca vatandaşın memnuniyeti de artmaktadır. Bizim insanımız kadir şinastır” dedi. Yaşlı ve hasta ziyaretleri moral veren Işık kahve de mahalle sakinleri ile çay içip sohbet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —