Tarih: 14.05.2015 10:46

ESKİHİSARLI BALIKÇILAR SEMİNERDEYDİ

Facebook Twitter Linked-in

Antalya’da  10-13 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen “2.Türkiye Balıkçılığının Sorunları ve Çözüm Önerileri” konulu seminere Gebzeli balıkçılar da katıldı. Bu seminerde S.S. Eskihisar Balık Ürünleri Kooperatifi’ne üye balıkçılarla kooperatif yöneticileri 4 günlük bir süreyle bölgemizi temsil ettiler, bu konuda eğitim aldılar.

Akdeniz’in incisi Antalya’nın Belek ilçesi 4 günlük önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Antalya’da 4 gün süreyle 10-13 Mayıs tarihleri arasında “2.Türkiye Balıkçılığının Sorunları ve Çözüm Önerileri” konulu seminer düzenlendi.  “Letonya Otel Sur” da düzenlenen seminere bölgemizden S.S. Eskihisar Balık Ürünleri Kooperatifi’ne üye balıkçılarla kooperatif yöneticileri de katılarak bu konuda seminer veren balık uzmanı olan profesörlerden eğitim aldılar.

KATILIM YOĞUN OLDU

Bölgemizden buradaki seminere S.S. Eskihisar Balık Ürünleri Kooperatifi’nden Ali Sarı, Mete Bulut, Tuncay Kıran, Murat Bulut, Kemal Atasayan, Mustafa Uzer, Naci Aliş, Mehmet Günal, Mustafa Demirocak, Mehmet Fırıncı, Reşat Üstün, İlhan Keskin, İsmail Ağır, Hasan Özcan ve Kasım Doğrueller katıldı. Buradaki seminerde balıkçılığın çözüm önerile ve sorunların çözümü hakkında 4 günlük eğitim alan balıkçılarımız eğitim sonunda eğitim sertifikalarını alarak dün gece Gebze’ye döndüler.

YILMAZ IŞIK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —