Tarih: 02.04.2024 09:11

Eski il başkanı Serap Bayram, partiden de istifa etti

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye, belediye başkanlarını seçmek için sandık başına gitti. İşte bu kapsamda, Kocaeli’de de oy sayım süreci ve sonrasında çeşitli gelişmeler yaşandı. İşte o gelişmelerden biri de Gelecek Partisi eski İl Başkanı Serap Bayram’ın, Gelecek Partisi’nden istifa etmesi oldu.

AÇIKLAMA YAPTI
Yerel seçimlerin ardından seçimleri ve partisini değerlendiren eski il başkanı Bayram, “Bağımsız adayken aldığım oyun çeyreğini bile alamadılar” dedi. İşte bu açıklamanın ardından partisinden istifa ettiğini duyuran Bayram, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

ÇEYREĞİNİ BİLE
Serap Bayram istifasını " 2024 YILINDAKİ YEREL SEÇİM SONUÇLARINI İNCELEDİĞİMDE; BİR ÇOK SİYASİ PARTİNİN ve çıkardıkları adayların, 2019 YILINDA BAĞIMSIZ ADAYLIK SÜRECİMDE ALDIĞIM OYLARIN ÇEYREĞİNİ BİLE ALAMADIKLARINI GÖRDÜM.                               MİNNETTARIM
Bu nedenle siyasi kariyerimin dönüm noktası olan 2019 yılında şahsıma oy veren veya vermeyen TÜM GEBZELİ HEMŞERİLERİME minnettarım. Ayrıca 2023 yılında Milletvekilliği Adaylık sürecimde destek veren Tüm KOCAELİLİ HEMŞERİLERİME de teşekkürlerimi sunarım.

ADAY OLMAMIŞTIM
Büyük fedakarlıklar yaparak emek verdiğim Gelecek Partisine, seçim sürecinde zarar vermemek adına istifamı açıklamamıştım. 2024 seçimleri hazırlık sürecinde gördüğüm yanlışlar nedeniyle, çeşitli tekliflere ve beklentilere rağmen aday olmamıştım.

50 OY ALAMAYACAK KADAR…
Vekil olan, gerekse üst düzey yetki verilen vizyonsuz ve elli (50) oy alamayacak kadar potansiyeli düşük insanlara değer verilerek prim yaptırılan partiler gibi Gelecek Partisi Yönetimi de bu yenilgiden nasibini almıştır. Bu son en başından belliydi.

BAŞARILAR DİLİYORUM
Bir sonraki seçim için beklentilere karşılık vermek ve hizmet adına, önümüzdeki süreci değerlendirerek çalışmalarıma devam edeceğim.  İlimizde seçimi kazanan tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —