Tarih: 05.01.2020 12:25

Eski Kocasının Sevgilisini Öldüren Kadın Kocaeli’de yakalandı !

Facebook Twitter Linked-in

Aynur Süngülü, Konya Seydişehir’de birlikte yaşadıkları iddia edilen adamın eski eşi tarafından öldürüldü. Olay, akşam saatlerinde Hacıseyitali Mahallesi 202 Sokakta bulunan bir binada meydana geldi.

Seydişehir’de yaşayan Özlem G. kocası T.K’den boşandıktan sonra İstanbul’da yaşamaya başladı. Tekrar Seydişehir’e gelen Özlem G, boşandığı eşinin birlikte yaşadığı iddia edilen Aynur Süngülü’nün evine gitti.

Özlem G, Süngülü’nün kızının kapıyı açmasının ardından eve girerek yanındaki tabanca ile Aynur Süngülü’ye ateş etti.

Süngülü boynuna ve ayağına aldığı kurşunlar sonrası olay yerinde hayatını kaybederken, o sırada evinde bulunan komşusu seken kurşunlar ile elinden yaralandı. Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Katil zanlısı Özlem G. suç aleti silah ile birlikte olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Aynur Süngülü’nün hayatını kaybettiği belirlendi.

'sıra sana da gelecek'

Polisin yaptığı araştırmada cinayet zanlısı Özlem G.’nin taksiyle Eskişehir’e buradan da arkadaşı tarafından Kocaeli’ye gittiği belirlendi. Konya ve Kocaeli polisinin ortak düzenlediği operasyonla cinayet zanlısı kadın Özlem G., arkadaşının evinde yakalanarak gözaltına alındı. Kocaeli'den Konya Emniyet Müdürlüğüne getirilen cinayet zanlısı kadın, daha sonra Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.Özlem G.nin sosyal medya hesabından kocasının ayakabısan basarak 'sıra sana da gelecek' yazdığı görüldü.

Soğukkanlı oluşu dikkat çekti

Seydişehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Özlem G., kendisini görüntüleyen gazetecilere "Sizleri çok seviyorum ve Damla'm" demesi ve soğukkanlı oluşu dikkat çekti.

 Konya’nın Seydişehir ilçesinde cinayete kurban giden kadın son yolculuğuna uğurlandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —