Tarih: 22.06.2018 13:18

Eski Bakan, MHP'ye oy istedi!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli siyasetin tanınan ismi Kandıra’nın son dönem yetiştirdiği önemli siyasetçilerden Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, MHP’li Kandıralı aday Alperen Şakacı’ya destek verdiği açıkladı. Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, muhtarlardan Şakacı için çalışma yapmalarını istedi.

Kocaeli siyasetinde manav rüzgarı esiyor. Ak Parti Kocaeli listesinde manav aday olmaması MHP Kocaeli milletvekili aday listesinde manav aday Alperen Şakacı’nın olması dengeleri değiştirdi. Kandıra’nın adayı Alperen Şakacı’nın muhtarlarla bir araya geldiği toplantıya katılan Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, açık şekilde MHP’li Kandıralı aday Alperen Şakacı’ya destek verdiği açıkladı. Bununla kalmayan Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, muhtarlarında manav aday Şakacı için sahada destek toplamalarını rica etti.

BÜYÜMEMİZDEN RAHATSIZ OLANLAR VAR

Türkiye’nin büyümesinden rahatsız olanların birlikteliğimiz çokmak sokmaya çalıştıklarını ifade eden Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, “2002 yılında da AK Parti iktidarı ülkeyi yönetmeye başladı.15-16 yıldan beri ülkeyi yönetiyor. Ve benimde gördüğüm kadarıyla ülkede gerçekten hizmet görevinin başladığını görüyorum. Buranın bir evladı olarak bundan memnum kaldım. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İbrahim Karaosmanoğlu benim dünya ahiret kardeşimdir. Karaosmanoğulu’nun da yine aynı şekilde bir başarı gösterdiğini duyuyorum ve görüyorum” ifadelerini kullandı.

ALPEREN ŞAKACI’YA OY VERMENİZİ, OY VERDİRMENİZİ İSTİYORUM

“Bu sefer durum farklı Kocaeli’nde Kandıra’dan bir adayımız var. Benim amacım sizlerle buluşmak ve sizlerle iletişime geçmektir. Alperen Şakacı benim yeğenim sayılır, evladım sayılır. İyi yetişiyor, yetişecek daha da iyi şeyler yapacağına inanıyorum. Bende Alperene burada kefilim. Ona oy vermenizi ve oy verdirmenizi istiyorum. Bende onunla beraber memleketimiz için ne icap gerekiyorsa yapmaya hazırız ve yapacağız. Cumhur ittifakını destekliyorum”


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —