Tarih: 13.01.2016 10:22

Eşitti imza günü düzenliyor

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz ay okurlarıyla buluşan, Edebiyat dünyasına polisiye bir bilim kurgu romanıyla adım atan Furkan Uğur Eşitti, yazdığı Karmaşa adlı Romanı’nı önce Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sonra da Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a hediye etmiş, hayallerini kitabında gerçekleştirmişti.

GTO İMZA GÜNÜ DÜZENLİYOR
Gebze Ticaret Odası İstihbaratçı olma hayalini yazdığı “Karmaşa” isimli romanda gerçekleştiren görme engelli yazar Eşitti’ye büyük bir destek vererek imza günü düzenliyor. Eşitti açıklamasında, "Gebze Ticaret Odası Başkanı Kıymetli ağabeyim Nail Çiler’in katkılarıyla 29 Ocak saat 18.30’da Gebze Ticaret odasının konferans salonunda dostlarla buluşacağım, Kitabımı imzalayacağım” diye konuştu.

DESTEKLER BENİ MUTLU EDİYOR
Eşitti, "Kitabımı önce başbakanımıza hediye etme mutluluğuna, sonrada cumhurbaşkanımıza hediye etme onuruna nail oldum. Bölgemizdeki büyüklerimizin de desteğini yanımda görmek beni çok mutlu ediyor, hayata sımsıkı tutunup karanlığın aslında aydınlığın habercisi olduğunu vesile oluyorlar. Gebze Ticaret odası Başkanı Nail Çiler başta olmak üzere tüm oda yöneticilerine gösterdikleri bu nezaketten ötürü teşekkür ederim. Engelsiz dünya platformu öncülüğünde yürüyen engelsiz kitaplar projesi kapsamında yayınlanan eserime Kocaeli’den çıkan bir yazar olarak, tüm büyüklerimden destek bekliyorum. 29 Ocak saat 18.00’da tüm büyüklerimi, sevenlerimi, engelsiz bir dünya parolasıyla çıktığım bu yolda yanımda görmek beni mutlu edecektir" ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —