Tarih: 10.10.2022 12:23

“Erzurumlular sizin adınıza utanmak zorunda değil”

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Maltepe Meydanı’nda yapılan Erzurum Tanıtım Günleri’nin açılış törenine katılmak isteyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun törene gelmesinin engellenmesine, Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı tepki gösterdi. Subaşı, “Erzurumlu hemşerilerimiz sizin adınıza utanmak zorunda değil” dedi. 

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, İstanbul Maltepe Meydanı’nda düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri açılış törenine katılmasının engellendiğini, Erzurum Valisi Okay Memiş ve bazı AK Partili belediye başkanlarının “Davutoğlu katılacaksa biz törene katılmıyoruz” diyerek organizasyon komitesine ‘rest’ çektiğini açıklamıştı. Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı, yaşanan duruma tepki gösterdi. 

BÖYLE BİR REZALET GÖRÜLMEDİ

Subaşı, “Her sene gittiğim hatta stant kurduğumuz ‘Erzurum Günleri’ne bu sene bir Erzurumlu olarak gitmeyi düşünmüyorum. Yapılan bu eylemi kınıyorum. Dadaş adımız bizim, geleni ağırlamayı, başa taç yapmayı, gideni uğurlamayı öğrendik atalarımızdan. Siz kimlerdensiniz? Bu ülkede Başbakanlık yapmış bir insanı yoldan çevirmek devlet adabına sığmaz. Erzurumlu hemşerilerimiz sizin adınıza utanmak zorunda değil. Bu yapılanı kınıyorum, böyle bir rezalet görülmemiştir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —