Tarih: 15.03.2013 16:22

Erzincanlılar Köşker’i ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, dernek ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.Gebze’de bulunan hemşeri ve dayanışma derneklerine sırasıyla ziyaret eden Başkan Köşker, belediye çalışmaları ve projeler hakkında sunum yapıyor.

 

Gebze Erzincanlılar Derneği’ne kurmaylarıyla birlikte konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra toplantıya AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AK Parti mahalle teşkilatı başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, başkan yardımcıları Orhan Sipahioğlu, Ahmet Kisbet ve Nilay Ayran, başkan danışmanı Şakir Bitmez, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. 

 

Gebze güzelleşiyor 

Gebze Erzincanlılar Dernek Başkanı Radıf Karaman’ın açılış konuşmasının ardından söz alan ve kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AK Parti iktidarı döneminde ülke genelinde büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığını dile getirdi. Kaflı, “Sayın genel başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Evet artık ülkemiz çift haneli enflasyon rakamları altında ezilen bir ülke değil. Ülkemizde başlayan değişim, gelişim ve dönüşümden yurdumuzun dört bir yanında olduğu gibi kentimiz de Gebze’miz de nasibi alıyor. Kentimiz, yapılan hizmetler ve projelerle güzelleşiyor” dedi. 

 

İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’nın ardından sunumuna ve konuşmasına başlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’de yaşanan değişim ve kazandırılan hizmetlere ilişkin kapsamlı bilgiler verdi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —