Tarih: 04.11.2011 11:11

Erzincanlılar Derneği'nin yeni başkanı Taşkın

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Erzincan ili Tercan ilçesi civar köyleri sosyal yardımlaşma dayanışma derneği  geç tiğimiz günlerde yaptığı olağan kongre sonrasında  Çayırova Erzincanlılar Derneği olarak isim değişikliği yaptı. Tek liste halinde seçime gidilen kongrede derneğin yeni başkanı Gebze ve Çayırova kamuoyunun yakındanh tanıdığı isim olan Daimi Taşkın oldu.

 

Aynı zamanda bu derneği kuran ve Çayırova belediyesinin kapatılmaması hususunda Çayırova’da bulunan il dernekleri platformunun başında bulunan Daimi Taşkın ve ekibi yeni yönetimde görev aldı. Seçimlerle ilgili değerlendirmede bulunan Taşkın; “Beldemiz ilçe olduktan sonra bizim Gebze ile bir bağlantımız kalmadı. İlçemizde Erzincanlılar çoğunlukta  fakat, il derneğimiz yoktu. Bu eksikliği gidermek, tüm Erzincanlı hemşerilerimiz ile bir araya gelmek için bu derneği büyütmek hasıl oldu.  Çayırova’da bulunan 2 köy derneğimize ve diğer Erzincanlı hemşerilerimize giderek onları da derneğimize üye yapacağız. Bizi bu göreve layık görenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.  

 

Çayırova Erzincanlılar derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.  Daimi Taşkın, Selim Ekinci , Ali Karasağız, Sebahattin Can, Ali Taşdelen, İsmail Gerekli ve Ali Gürbüz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —