Tarih: 19.12.2018 13:17

Eryarsoy, aday adaylarını uyardı

Facebook Twitter Linked-in

Toplantıya AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ilçe başkanları ve aday adayları katıldı. Toplantının basına açık bölümünde İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, aday adaylarını uyardı ve adaylar açıklandığında herkesin kol kola girerek seçim çalışması yapmasını istedi.

Aday adayı sayısının fazla olmasına rağmen çok güzel bir süreç yaşadıklarını söyleyen Eryarsoy şunları söyledi: “Eşi benzeri olmayan, örnek olacak bir seçim çalışmasını hep birlikte çalışacağız. Genel merkezimizin zorlanacağı konu bu kadar güçlü aday adayları arasında seçim yapmasıdır. Tüm aday adaylarımız belediye başkanlığını yapacak etkinliktedir. Adaylarımız açıklandığında 31 Mart’a kadar el ele kol kola çalışacağız. Bizde siyasettin kaybedeni yoktur, hep birlikte kazananı vardır. Vatandaşımızın gönlüne gidecek köprüleri inşa etmeliyiz. Yollarımız taşlı olsun ama gönüllerimiz bir olsun. O zaman kol kola yürürsünüz

Bizim temel önceliğimiz insanlığın onurunu korumaktır. Birbirimizin onurunu ve hukukunu korumamız lazım. Eğer bunu yapamazsak halkımızın onurunu ve hukukunu koruyamayız. Bu aynı zamanda dünyadaki mazlumlar için de önemlidir. Şehrimize, ülkemize, coğrafyamıza, insanlığa karşı sorumluyuz. Yakın zamanda yaşadığımız sorunların müdahale etmeseydik neler olacağını biliyorsunuz. Daha çok kenetlenmeli ve daha çok birlik içinde olmalıyız.

Girdiği her seçimde oylarını yükselten AK Parti teşkilatlarını kimse anlayamadı. Bizim teşkilatlarımızda edep, haya vardır. Bizim teşkilatlarımızda birlik ve beraberlik vardır. Bunun için hep birlikte yekvücut olup kazanacağız. Bizim siyasetimiz muhabbet ve gönül siyasetidir. Hiçbir arkadaşımız bu anlayışın dışında kalmayacaktır. Hiçbir aday adayımız aday gösterilmediği için küsmez.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —