Tarih: 03.12.2019 19:39

Erkeklerin En Sık Karşılaştığı Sağlık Sorunları ve Tedavileri

Facebook Twitter Linked-in

Ancak bazı hastalıklarda erkek-kadın ayırımına gidilmesi gerekiyor. Özellikle konu üreme organlarıysa örneğin bu konuda ayırıma gidilmemesi problem olabilir. Erkeklerin en sık karşılaştığı sağlık sorunları ve tedaviler bu noktada en sık aratılan başlık olmaktadır.

Penise Şok Dalga Tedavisi

Sertleşme problemi birçok erkeğin başına gelen problemlerden. Böylesi yaygın olan bir problemi çözmek için devamlı çalışmalar yapılmaktadır. Bu çalışmalardan biri de penise şok dalga terapisi fiyatları. Bu şok dalgaları esasında taş kırmada veya küçük kalp damarlarını açmada kullanılıyor. Ancak çalışmalar sonucu görülmüş bu şok dalgalarının sağladığı minik uyaranlar penisteki damarlar için de kullanılabilir. Amaç zaten damarlardaki kan miktarını artırmak olduğundan bu şok dalgalarıyla bunun elde edilmesi mümkün olmuştur. Seanslar halinde uygulanan bu yöntem ile hasta gündelik hayata hızlı şekilde adapte olabiliyor. Erkeklerin en sık karşılaştığı sağlık sorunları ve tedaviler dendiğinde akla şok uygulaması gelmektedir.

ESWT Tedavisi

Yine başka hastalıkların çözümüne deva olup da sertleşme tedavisinde de kullanılan bir yöntem ESWT tedavisi fiyatları 2019 . Bu tedavi yönteminde de göze çarpan detay ağrısız sızısız bu işlemin gerçekleştirilmesidir. ESWT ile amaç peniste damar oluşturmaktır. Bu etkiyi bir viagrada oluşturmanız imkansızdır. İlaç kullanımı veya alternatif tıp yöntemleri ile vakit kaybı yaşamanıza gerek yoktur. Tedavi süresi de yine hastanın lehine. Ortalama 6 seans ile gerçekleşen bu tedavide her seans 10 dakika sürmektedir. 6 seanstan sonra yaklaşık 1 veya 1.5 beklenmelidir. Bu beklemeden sonra yapılan tetkiklerde tekrar bu seansları almanız gerekebilir. Ancak tedavi sonunda bu çabalara değdiğini en çok siz hissedeceksiniz. Erkeklerin en çok karşılaştığı sağlık sorunları ve tedaviler bazen gözü korkutsa da korkulacak bir şeyin olmadığını hekiminize danıştığınızda görmüş olacaksınız.

Penis Protezi

Genel olarak mutluluk çubuğu da denen penis protezi ameliyatı en son aşamadır sertleşme tedavisinde. Ancak en son olduğu kadar en başarılı olan yöntem de yine bu yöntemdir. Bu yöntem cinsel birliktelik esnasında yaşanan hazzı engellemez. Veya çocuk sahibi olmada engel teşkil etmez. Gönül rahatlığı ile bu tedavi uygulanabilir. Ameliyat gerektiren bu işlem 1 veya 1.5 saat sürmektedir. Kesi yardımıyla takılan bu protezden sonra iz kalmamaktadır. Günlük hayata dönüş hızlı olsa da 5 hafta cinsel birliktelik yaşanması tavsiye edilmez.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —