Tarih: 14.06.2018 16:03

Erkek Yüzük Modelleri

Facebook Twitter Linked-in

Şanlı bayrağımızın sembolü, ay yıldız yüzükleri barmağında taşımak isteyenler için de sitemizde farklı tasarımlara sahip yüzükler bulumakta. Milliyetçi kimliğinizi ön plana çıkartmak istiyorsanız ay yıldız yüzükler tarzınızı yansıtmak için ideal seçim olacaktır. Özellikle gençler arasında büyük ilgi gören bu yüzükler, her modelde sitemizde uygun fiyatlarla sunuluyor.

Dizi Yüzükleri

Hikayeleri ile herkesi büyüleyen, kahramanlık destanı yazan dizilerin de erkek yüzük modelleri üzerinde etkisi büyük. Yamaç yüzüğü, son dönemlerin sevilen dizisi Çukurun baş kahramına ait yüzük olmakla birlikte, özellikle gençler arasında büyük ilgi görmekte ve kişinin ruhunu yansıtmaktadır. Böri dizisi yüzükleri de sitemizde farklı tasarımlar ile göz okşamakta. Börü, kurt, yiğit anlamına gelmekte ve çoğu zaman da gök tanrıları ifade etmektedir. Siz de Börü dizisi yüzüğü ile bu hissleri yaşayabilir, karakterinizi yüzüğünüzle yansıtabilirsiniz.

Taşlı ve Çift Başlı Kartal Yüzük Modelleri

Birçok mitlere, efsanelere konu olan asaletin ve gücün simgesi kartal, pek çok ulusu etkilemiş ve kutsal bir simge haline dönüştürülmüştür. Özellikle çift başlı kartal, tarihi bir anlam taşımaktadır. Geşmişten geleceğe ebedi varoluşu çift başlı kartal mitinde can bulur. Orta Asya inancında da gökyüzünün refaketçileri olarak bilinen kartallar, kılıç kabzalarında her zaman kutsal simge olarak resmedilmişlerdir. Aynı zamanda, Attilanın sancağında da Bozkurt ve kartal bulunmuştur. Kısacası, Türk tarihinde gücün simgesi olarak bilinen, kutsal çiftbaşlı kartalı parmağınızda hiss ederek, kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Çift başlı kartal gümüş erkek yüzükleri için sitemize göz atmanız yeterlidir.

Gümüş taşlı yüzük modelleri de gümüş sever erkekler için ideal bir seçimdir. Çok sayıda yüzük modeli elde etmek isterseniz sitemizde farklı tasarımlarla sunulan yüzüklere göz atabilirsiniz. Özellikle yazın en çok tercih edilen doğal taş yüzükleri, Osmanlı ve geleneksel Türk motifleri ile yeniden yorumlanmıştır. Taşların şifasına inananların vazgeçilmezi olan taşlı gümüş yüzükler, günlük hayatınızda tarzınızı yansıtmaya yardımcı olur. Gümüş seven erkeklerin en çok tercih ettiği Osmanlı arması ve Osmanlı tuğrası işlenmiş yüzükler, gümüş koleksiyonlarımız arasında yer almaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —