Tarih: 18.07.2018 13:03

Erkek Kaykay Ayakkabısı Nasıl Seçilir?

Facebook Twitter Linked-in

Kaykaya uygun olabilecek şekilde tasarlanan özel kaykay ayakkabıları, kaykay üzerindeki hakimiyetinizi artırır. Erkek kaykay ayakkabısı seçimlerinizi yaparken dikişli olup olmadığı, ağırlığı, tutuşu, yastıklaması ve bağcık koruması gibi farklı faktörleri göz önünde bulundurmalısınız.
 
Dikişler
Uzun ömürlü bir erkek kaykay ayakkabısı genellikle 2 veya 3 dikişlidir. Bu tür modeller dikişsiz yapıştırma modellere daha uzun bir kullanım ömrü sunar. Ancak bazı kaykaycılar hissiyatından dolayı ince tabanlı dikişsiz modelleri de tercih edebilmektedir.
 
Materyaller
Kanvas materyaller ile üretilen ayakkabılar diğerlerine göre daha çabuk yırtılır. Bunun yerine deri veya süet olan ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Sentetik üst kısımlara sahip olan kaykay ayakkabıları da uzun süreli kullanımlara uygundur. Özellikle zıplama (ollie) hareketini yaparken ayakkabınızın zımparaya sürtündüğü bölümlerin hemen yırtılmamasını istiyorsanız, bu bölgede koruyucu katman olup olmadığına da dikkat etmelisiniz.
 
Yastıklama
Ayakkabının iç kısmına uygulanan yastıklama işlemi bazı kaykaycıların vazgeçilmezidir. Yastıklanmış ayakkabıların dilleri ve topuk bölümleri daha da şık gözükebilir Ancak hissiyattan dolayı ince yastıklanmış olan ayakkabılar daha doğru bir tercih olacaktır.
 
Bağcıklar
Pek çok kaykaycının unuttuğu nokta bağcıklardır. Bağcık korumaları olduğu zaman daha güvenilir bir kaykay sürüş keyfi yaşarsınız. Kopçaların metal olmasına da dikkat etmelisiniz. Ünlü markalar tarafından pek çok farklı erkek kaykay ayakkabısı modelinde metal kopçalar yer almaktadır. Ayakkabı bağcıklarının özel bölmeleri olması içten saklanabilmesini de sağlar. Böylelikle zımpara ile bağcıkların temas etmesini engellersiniz.
Kaykay ayakkabıları ve özel kaykay giyim ürünlerinin yer aldığı https://www.sneaksup.com.tr/erkek/kaykay-ayakkabisi adresine göz atarak kaykay sporunu gerçekleştirirken daha rahat edebileceğiniz özel tasarımlara sahip olan ürünlere sizler de sahip olabilirsiniz. Kaykay yaparken güvende olmak ve performansınızı artırmak istiyorsanız mutlaka bir kaykay ayakkabısı edinmelisiniz.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —