Tarih: 28.08.2018 12:12

Erkek Giyim Modası

Facebook Twitter Linked-in

Özellikle son dönemlerde modayı takip eden ve trend parçaları kombinleyerek tarzını ön plana çıkaran erkeklerin sayısı oldukça fazladır. Erkek giyim modasında en çok tercih edilen parçalar arasında ise tişörtler, pantolonlar ve kot ceketler yer almaktadır.

Erkek Giyimde Kot Ceket Trendleri

Kot, her giyim ürününde tercih edilen bir kumaş türüdür. Bu ürünler arasında gömlekler ve pantolonlar yer almaktadır. Bunun yanında bu kumaşın en çok tercih edildiği parçalar arasında erkek kot ceket modelleri de yer almaktadır.

Erkek kot ceket çeşitleri, sokak stili için vazgeçilmez parçalardandır. Bu anlamda yine jean pantolonlar ile kombinlendiklerinde günlük ve oldukça şık kombinler yapılabilir. Bunun yanında kombininizi beyaz spor ayakkabı ile tamamladığınızda oldukça tarz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Erkek Pantolon Modelleri

Erkekler için vazgeçilmez giyim ürünlerinden birisi de pantolonlardır. Erkek pantolon modelleri oldukça çeşitlidir. Bunlar arasında kot, kumaş, kanvas ve gabardin pantolonları sayabiliriz. Yine kesim açısından dar kesim ve bol kesim pantolon modelleri bulunmaktadır. Eğer fark yaratmayı seven bir erkekseniz, dar kesim jean pantolonları tercih edebilirsiniz. Çünkü dar kesim jeanler artık sadece kadın modasının değil erkek modasının da tercih edilen ürünleri haline gelmiş durumdadır. Ancak dikkat çekmek yerine rahat olmayı sevenlerdenseniz bol kesim erkek pantolon modellerini de tercih edebilirsiniz. Bu pantolon modelleri ile hem klasik hem de spor-şık kombinler yapılabilir.

Erkek Tişört Modelleri

Erkek modasının en çok rağbet gören ürünlerinden bir diğeri ise erkek tişört çeşitleridir. Erkekler için tasarlanan tişört modellerinin birçok çeşidi vardır. Bunlar arasında polo yaka tişörtler, V yaka tişörtler, biyeli yaka tişörtler sayılabilir. Tişört çeşitleri arasında en çok tercih edilen model ise basic tişörtlerdir. Bu tişörtler hemen her kombin ile uyum sağlayabilirler. Hem keten hem de kot pantolon modelleri ile birlikte kullanılan bu tişörtler ile hem spor hem de şık bir tarz ortaya koyulabilir. Özellikle beyaz basic tişört, beyaz spor ayakkabı ve jean kombini, en şık günlük kombinler arasında yer almaktadır.




 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —