Tarih: 31.01.2023 10:27

Erkan Baş, kazağı yüzünden eleştirilerin odağı oldu

Facebook Twitter Linked-in

Erkan Baş'ın Amerikan ürünü olan bir kazağı giymesi "Sosyalist Erkan Baş'ın üstünde kapitalist kazak" yorumlarının yapılmasına neden oldu. Kazağın fiyatı ise 1500 TL.

TİP Başkanı Erkan Baş geçtiğimiz günlerde bir radyo programına katıldı. Baş'ın program sonrasında çektirdiği fotoğraf gündem oldu. Baş'ın giyimi sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

"Sosyalist Erkan Baş'ın üstünde kapitalist kazak"

Baş'ın giydiği kazağın hem Amerikan markası olması hem de fiyatının 1500 TL olması sosyal medyada oldukça eleştirildi. Erkan Baş'ın bu kazağı giymesi "Sosyalist Erkan Baş'ın üstünde kapitalist kazak" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Barış Atay da benzer bir konudan eleştirilerin odağı olmuştu

TİP milletvekili Barış Atay da benzer bir konudan eleştirilerin odağı olmuştu. Baş'ın taktığı kulaklığın Amerikan ürünü olması sosyal medya da oldukça eleştirilmişti.

sosyalist-erkan-bas-in-amerikan-urunu-olan-kazagi-15596082-2996-m.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —