Tarih: 26.06.2012 13:28

Erdöl Azeri'nin sözlerini yalanladı!

Facebook Twitter Linked-in

19 Haziran 2012 Salı  tarihinde "Azeri Bahçeli için ifade verdi" başlıklı haberimizde MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri Celal Erdöl'ün  Devlet Bahçeli hakkında olumsuz konuşmalar yaptığını bu yüzden yaptıkları  tartışma  yüzünden kendisi hakkında şikayetçi olduğunu yazmıştık. Erdöl gazetemize yazılı bir açıklama yaptı. Erdöl iddiaları kabul etmeyerek  Azeri'nin kendisini tehdit ettiğini belirtti.

 

 

İŞTE ERDÖL'ÜN AÇIKLAMASI:

 

 

 

“Erkan Azeri ile yaptığımız telefon konuşmasında Sayın Bahçeli ile ilgili hiçbir kelime geçmemiştir. Sayın Devlet Bahçeli’yi tanır ve ülkücü öğretinin vermiş olduğu adap ve edep gereği sevgi ve saygıda kusur etmem. Mahkemeye konu olan olay aynen şöyle cereyan etmiştir. İnternet üzerinden Azeri’nin, Sayın il başkanının ve Yüksel Ercan’ın birlikte fotoğraflarının olduğu “mahşerin üç atlısı” konulu habere, “Hayırlı olsun, bu ekibi iyi tanırım, icraatlarını gölge gibi izleyeceğim” mealindeki yorumum üzerine 7 Haziran 2012 günü saat 12:57 civarında beni telefonla arayarak hesap sormaya kalkması üzerine cereyan etmiştir.

 

 

 

“KÜFÜR EDEREK TEHDİT ETTİ”

 

 

 

 Erkan Azeri’nin, “ Sen kim oluyorsun, haddini bil, bizi nasıl takip edeceksiniz, bilgisayar başında yorum yazarak mı bu işi yapacaksınız? Derdin nedir, seni böyle davranmaktan men ederim, nerede isen söyle oraya geliyorum, sana haddini bildireceğim” şeklinde cüretkar çıkışı üzerine “Neyi nerede nasıl yapacağımı sizden öğrenecek değilim. Bana hesap soramazsınız” şeklinde cevap verdim. Sözlerime küfür ederek karşılık verdi. 

 

 

 

“AZERİ’NİN ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLEDİM”

 

 

 

 

Azeri’nin bu konuşmalarından dolayı özür dilemesini bekledim.  Kendisine “Edepli ol, özür dilemezsen seni mahkemeye vereceğim” dedim ve telefonu kapattım. Yaşanan bu olayın akabinde, Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Yüksel Ercan’ı aradım. Aramızda geçen konuşmaları aktardım. Bana karşı yaptığı hakaretler için hemen özür dilemesi gerektiğini şayet dilemez ise mahkemeye ve MHP Genel Merkezi’ne başvurup gereğini yapacağımı söyledim. Fakat ne bu kişilerden, ne de Erkan Azeri’den hiçbir ses çıkmayınca Gebze Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdum. Polise verdiğim ifademde  “Erkan Azeri’nin özür dilemesi halinde davamı geri çekeceğimi söyledim. 

 

 

 

 “GERÇEK TELEFON KONUŞMA  DÖKÜMLERİYLE ORTAYA ÇIKACAK”

 

 

 

Erkan Azeri polise verdiği ifade sonrası basına yalan söyleyerek, konuyu çarpıtmaya ve kendi lehine siyasi çıkar sağlamaya çalışmıştır. Bu konuyu basın kanalı ile herkese duyuran Erkan Azeri’dir. Üstelik “Yalan” söyleyerek benim söylemediğim bir şeyi söylemişim gibi basına demeç vererek kamuoyunu yanıltmaya ve bana iftira atmak sureti ile sözüm ona “MHP içerisinde kendi konumu güçlendirmek için gösterim yapmaya kalkmıştır. Gerçek, telefon konuşmalarının dökümlerinde ortaya çıkacaktır.

 

 

 

“ÖZÜR DİLERSE DAVACI OLMAM”

 

 

 Erkan Azeri’nin o gün telefonda sarf ettiği söz ve tehditler kabul edilebilir değildir. Normal vatandaş olarak zaten bu küfür ve tehditleri bana yapamaz. Ancak bu kişi hasbelkader bu gün, MHP Darıca İlçe Başkanı'dır. Söylediği sözler ve hareketleri MHP’yi bağlar. O nedenle yazılı ifademde özür dilediği takdirde, dava dilekçemi geri alırım, hakkımı helal ederim. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —